Problemi u raju: Detalj zbog kog je veza Dženifer Lopez na rubu propasti

Problemi u raju: Detalj zbog kog je veza Dženifer Lopez na rubu propasti

Autor: | 13/11/2020

0

Džej Lo i Aleks Rodrigez važili su za jedan od najskladnijih parova na svetskoj sceni. Njihovo venčanje bilo je planirano za proleće ove godine u Veneciji, a sve je odloženo usled pandemije korona - virusa. Čini se da je odlaganje bajkovitog venčanja bilo i početak problema u raju.

‒ Sada stvarno ništa ne planiramo. Moramo da sačekamo da se sve smiri. Razočaravajuće je u neku ruku, posle „Super Boula“ imali smo velike planove za ovo leto i celu godinu. Ali sada je nekako sve u redu. - rekla je tada pevačica za "Today Show".

U međuvremenu, svetski mediji izvestili su o tome da par želi da usvoji dete i proširi svoju porodicu. Ipak, ni to nije moglo da prođe "glatko" i bez sukoba.

Pročitajte: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez prave hrabar korak - Ponovo roditelji!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženifer želi devojčicu, a Aleks dečaka. Jednostavno je. Isprva ni ona ni on nisu hteli da odustanu od svojih želja pa su u jednom trenutku stopirali plan  - ispričao je za strane medije izvor blizak paru.

Sada, par je doslovno na ivici, a svađe postaju sve češće. Razlog tome, kako prenose strani medijie je predbračni ugovor na kome Dženifer insistira.

Naime, kako piše "Woman's day" Džej Lo i Aleks Rodrigez odlučili su da sastave predbračni ugovor pre venčanja, a ona posebno insistria na jednoj stavki. Dženifer Lopez želi da osigura odnos na milion dolara, odnosno, ukoliko je Aleks prevari dugovaće joj pomenutu sumu i momentalni razvod.

Pročitajte: Dokaz da je lepota nasledna - Džej Lo podelila kadar sa mamom (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Predbračni ugovor jako ih je udaljio i često se svađaju. Dženifer je spremna da Aleksa nazove prevarantom i ostaviti ga ako odbije da potpiše - kaže izvor blizak paru i dodaje šta je najveći problem među njima:

- Problem je u tome što su oboje navikli da budu sa manje poznatim i bogatim osobama i očekuju da druga strana jednostavno pristane na sve njihove zahteve.

Dženifer i Aleks o pomenutim problemima nisu se oglašavali, a da li će par konačno stati na "ludi kamen" tokom sledeće godine, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kevin Winter Getty Images via Guliver; Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti