Kapa dole: Da li ste znali da je Viki Miljković završila ovaj fakultet?

Kapa dole: Da li ste znali da je Viki Miljković završila ovaj fakultet?

Autor: | 11/11/2020

0

Violeta Viki Miljković (45) svoj prvi muzički album snimila je davne 1992. godine i od tada je stalno na sceni. Brojni pevači ne mogu da se pohvale muzičkim obrazovanjem, iako su sjajni u poslu kojim se bave, ali Viki i te kako može. Pevačica je u rodnom Nišu pohađala osnovnu školu „Maršal Tito“, a zatim je završila srednju muzičku školu „Dr Vojislav Vučković“. Međutim, malo ko zna da je Viki i fakultetski obrazovana.

Pročitajte: Sin Viki Miljković proživeo pravu dramu, stanje mu se naglo pogoršalo

Čim je završila srednju muzičku školu, Violeta Viki Miljković upisala je Muzičku akademiju u Prištini, gde je i diplomirala. Strudirala je teoretski smer i postala profesorka muzike. Muzika je definitivno obeležila njen život od ranog detinjstva, a zahvaljujući njoj je i 1994. godine upoznala svog supruga Dragana Taškovića Tašketa.

Pročitajte: Preminula majka Viki Miljković, pevačica neutešna - Ova bol se ne može opisati

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) дана 30. Мај 2019. у 3:25 PDT

Venčali su se 31. maja 2007. godine u crkvi Vasilija Ostroškog u Beogradu. Vikine kume su bile pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Sanja Đorđević. Veselju je prisustvovalo oko sto zvanica. U oktobru iste godine su dobili sina Andreja. Posle smrti oba roditelja, Violeta Viki Miljković, utehu je pronašla u svojoj porodici, kao i publici koja joj nesebično pruža podršku sve ove godine koliko traje na muzičkoj sceni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) дана 27. Окт 2020. у 7:28 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti