Borila se sa leukemijom, a onda napustila rodni grad: Upoznajte rođenu sestru Luke Jovića (foto)

Borila se sa leukemijom, a onda napustila rodni grad: Upoznajte rođenu sestru Luke Jovića (foto)

Autor: | 11/11/2020

0

Sestra Luke Jovića, Milijana, suočila se sa opakom bolešću veoma mlada i uz pomoć velike podrške porodice uspela je da pobedi leukemiju i ponovo stane na svoje noge. Majka našeg uspešnog fubalera Svetlana, pričala je u emisiji "Majke šampioni" da je njen sin naglo sazreo kada se Milijana razbolela.

- Luka je bio dosta mali ali mislim da je mogao da shvati težinu situacije kada je njegova sestra bila bolesna. Video je da je nema kod kuće, da je izgubila kosu, znao je da je u bolnici. Verujem da je taj period uticao na to da brže odraste i sazri kao ličnost. On je dobio dodatnu snagu nakon tog perioda i želju da uspe i napravi veliku karijeru – opisala je Lukina majka period tokom kojeg se njegova sestra Milijana borila sa leukemijom.

Pročitajte: Luka Jović otvorio dušu - Kada je moja sestra pobedila bolest, to mi je dalo želju za uspehom

I sam Luka je u razgovoru za strane medije govorio o teškim situacijama koje su mu promenile život, o bolesti rođene sestre i želje da jednog dana i on bude pobednik baš kao i ona, koja je, srećom, uspela da pobedi leukemiju.

– Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao 9 ili 10 godina, starija sesta je bila ozbiljno bolesna. To je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju. Bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena. Živeo sam sa tatom i dedom, išao u "Zvezdu", dok je mama bila uz sestru. Bilo je to teško vreme, ali ono čega se najviše sećam je osećaj odlaska kući u Batar posle utakmica sa Zvezdom - rekao je, a potom se prisetio jednog posebnog dana:

- Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena! I aj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo. Kada je moja sestra pobedila bolest, to mi je dalo želju za uspehom. Hteo sam da pobedim kao ona.

Pročitajte: Sofija Milošević ima konkurenciju? Luka Jović zagolicao maštu lepe Hrvatice!

Rođena sestra Luke Jovića danas živi život kao svaka mlada i zdrava devojka. Odlučila je da napusti rodni Batar, nedaleko od Bijeljine i preseli se u Beograd, gde danas studira.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milijana Jovic (@milla_jovic) дана 23. Окт 2020. у 9:00 PDT

Milijana uživa u čarima velikog grada, a veoma često posećuje Luku. Ona obožava da odlazi kod brata u Madrid, gde on živi sa verenicom Sofijom Milošević i njihovim sinom Aleksejem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milijana Jovic (@milla_jovic) дана 18. Окт 2020. у 1:51 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images via Guliver; Instagram, instagram printscreen

Najnovije vesti