Hello! vam poklanja!

Hello! vam poklanja!

Autor: | 10/11/2020

0

“Hello!” je samo za vas spremio sjajan poklon!

Poklanjamo Clarins Double Serum!

Double Serum je već 35 godina omiljeni serum mnogih žena , i to sa dobrim razlogom!

Kreiran 1985-te kad je Jacques Courtin-Clarins izumeo proizvod protiv starenja kože koji se sastoji iz dva seruma,tokom vremena je usavršavan i postao je ikonični serum sa duplom bočicom i duplim serumom na bazi ulja i vode. Konstantno usavršavan i unapredjivan, Double Serum ostaje najmoćniji koncentrat za borbu protiv starenja u Clarins asortimanu, a žene ga I dalje obožavaju.

Double Serum ima u sastavu 21 moćnih biljnih ekstrakata od kojih izdvajamo kurkumu koja vidljivo čini kožu čvršćom, zaglađenom i daje joj blistav izgled. Trio sastojaka zadužen za mladalački izgled , sastavljen od ekstrakata organske banane, organskog ovsa i čička daju efekat liftinga, učvršćuju kožu i umanjuju vidljivost bora i finih linija. Hranljiva kombinacija avokada, manga i kivija hrane kožu i čine je baršunasto mekom. Ekstrakt organskog lista života pojačava hidrataciju kože.

Ekstrakti goji bobica i kestena daju koži energiju , eliminišu toksine i čine ten blistavim. Crvena jania, huang qi i ortosiphon pomažu eliminaciju izumrlih ćelija, pročišćavaju kožu , vidljivo sužavaju pore i daju mat izgled.
Kakao, organska zova i ljiljan umiruju i deluju protiv slobodnih radikala. Kinoa štiti i jača prirodni odbrambeni mehanizam kože.

Rezultat - potpuni koncentrat za borbu protiv starenja kože koji odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivoj!

Dvofazna formula smeštena je u bočicu sa dve komore, koja daje idealnu dozu uljanog i vodenog seruma. Plus, podešavanjem pumpice , oslobađa se optimalna količina seruma. Redovnom upotrebom , pore i fine linije se minimiziraju a lice dobija blistavi, zdravi sjaj- savršen način da negujete svoju kožu.

Rezultati istraživanja na uzorku od 362 žene , pokazuju da je posle 7 dana upotrebe
90% žena primetilo da je koža glađa
81% žena je primetilo da je koža čvršća
87% žena je primetilo da je koža lepša i blistavija
Zadovoljstvo žena koje su ga isprobale je očigledno - svakih 8 sekundi se u svetu proda po jedan Double Serum.

Lajkujte našu Fejsbuk stranicu, ostavite komentar i osvojite Clarins Double serum!

Igramo se do četvrtka 12. novembra!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo