Jovana Jelovac Cavnić za portal "Hello!": Sinovi su najveći izvor moje energije

Jovana Jelovac Cavnić za portal "Hello!": Sinovi su najveći izvor moje energije

Autor: | 07/11/2020

0

Glumica Jovana Jelovac Cavnić (35) svako veče uveseljava nas sjajnom glumom i dobrim opaskama u veoma popularnoj seriji "Tate". Ulogom konobarice Simče, Jovana je seriji udahnula novu, pozitivnu, energiju. Pre samo nekoliko dana, nagrada "Beogradski pobednik" za najbolji glumački par, otišla je upravo u Jovanine i ruke njenog kolege, Branka Janković. Publika ih jednostavno obožava, a ništa manje ni oni svoj poziv.

- Oduvek sam htela da budem glumica. Iako kroz odrastanje nisam imala susreta sa glumom u profesionalnom smislu, ta želja me nikada nije napustila. Naprotiv, samo je jačala. Pred sam odabir fakulteta, kockice su se složile. Upoznala sam legendarnog Mišu Janketića koji mi je dao vetar u leđa i posavetovao me da obavezno odem na prijemni. Upisala sam glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, klasa prof. Bore Draškovića i ostvarila svoj san - iskreno započinje Jovana svoju prelepu životnu priču.

Pročitajte: Jovana Jelovac Cavnić - Uloga na filmskom platnu je nešto što istinski priželjkujem

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Jelovac Cavnic (@jovana_jelovac_cavnic) дана 7. Окт 2020. у 7:08 PDT

Iako je rođena u Crnoj Gori, u Pljevljima, ljubav prema glumi dovela ju je u Srbiju.

- U Pljevljima sam rođena i odrasla, u Novom Sadu živim, u Beogradu radim. Sva tri grada su deo mene, svaki na svoj način.

I dok Jovanu starija publika možda tek upoznaje u pravom svetlu, ona najmlađa je već odavno obožava. U sinhronizaciji čuvenog crtanog filma "Maša i medved" Jovana pozajmljuje glas preslatkoj devojčici koja je u centru zbivanja - Maši. Danas uloga konobarice Simče oduševljava skoro sve starosne dobi, a glumica ne krije da uživa u svakom kadru snimanja.

- Uvek se nadamo uspehu svih projekata koje radimo, uspehu ovog projekta sam se posebno nadala jer uloga Simče je moja prva velika uloga kada su u pitanju TV serije. Srećna sam što je serija "Tate" pronašla put do gledalaca i uspela da okupi cele porodice ispred malih ekrana. Produkcija je okupila sjajnu ekipu, svi smo beskrajno uživali na snimanjima, verujem da publika to prepoznaje i oseća Otuda i ovako veliki uspeh.

Pročitajte: Branko Janković - Moja deca se ne igraju igračkama, već sa jarićima

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Jelovac Cavnic (@jovana_jelovac_cavnic) дана 1. Нов 2020. у 12:03 PST

A kada se svetla reflektora pogase i kada ekipa završi snimanje, Jovana Jelovac Cavnić se vraća u Novi Sad svojim voljenim muškarcima -  suprugu i sinovima. Nedavno je proslavila i deset godina prelepog braka, a za portal "Hello!" otkriva i koji je njen recept za dug i uspešan brak.

- Verujem da je tajna svakog uspešnog braka pre svega jako prijateljstvo. U brak se ulaže poverenje, razumevanje, podrška, ljubav se gradi, a iza svakog truda i rada, moraju se pojaviti rezultati - ističe Jovana Jelovac Cavnić i ne krije da kako na sceni, tako i u privatnom životu stalno radi na sebi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Jelovac Cavnic (@jovana_jelovac_cavnic) дана 15. Авг 2020. у 1:00 PDT

- Već 12 godina sam glumica, a 10 mama. Konstantno radim na usavršavanju sebe na oba polja.
Imam sreću da radim posao koji volim, a moji sinovi Andrija i Vukašin su najveći izvor energije koji me čini snalažljivom i na glumačkoj sceni - zaključila je uvek nasmejana Jovana za portal "Hello!".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Jelovac Cavnic (@jovana_jelovac_cavnic) дана 21. Сеп 2020. у 7:24 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram printscreen, Instagram