Čuju se svadbena zvona: Ovo je budući zet Siniše Mihajlovića! (foto)

Čuju se svadbena zvona: Ovo je budući zet Siniše Mihajlovića! (foto)

Autor: | 06/11/2020

0

Najstarija ćerka Siniše Mihajlovića Viktorija pre nekoliko meseci objavila je knjigu u kojoj je opisala dramatične trenutke kroz koje je njena porodica prolazila nakon što su saznali da proslavljeni fudbaler boluje od leukemije. No, u poslednje vreme podjednako interesovanje tamošnje javnosti izaziva i Virdžinija, mlađa ćerka stratega kluba „Bolonja“, koja će, po svemu sudeći, uskoro stati na „ludi kamen“.

Dvadesetdvogodišnja lepotica ima više od sto hiljada pratilaca na „Instagramu“, koji pomno prate svaki njen korak. Ne samo zbog činjenice da je influenserka koja sarađuje sa poznatim modnim brendovima, već i zbog uzbudljivih epizoda iz privatnog života koje se povremeno objavljuju.

Pročitajte: Kraj takmičenja za ćerke Siniše Mihajlovića - Viktorija i Virdžinija napustile Ostrvo poznatih! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih) on Sep 19, 2020 at 9:30am PDT

Mediteranska lepota i neodoljivi osmeh epiteti su koji mediji sa Apenina obavezno navode uz njeno ime. Prvo je, podsećaju, nasledila od zgodne mame, nekadašnje manekenke i voditeljke Arijane Rapačoni, a drugo od oca. Pravi vulkan i hodajuća harizma, opisuje je „Glamour“. Priliku da je bolje upoznamo imali smo pre dve godine, kada se sa sestrom pojavila u rijalitiju „Ostrvo slavnih“. Tada je skrenula pažnju jačeg pola, međutim, njeno srce već je bilo zauzeto. Za to se pobrinuo mladi fudbaler Alesando Volijačo, defanzivac kluba „Pordenone“ iz „Serije B“. Ona, eto, nije krenula tatinim stopama, ali nema sumnje da je legendarni fudbaler oduševljen njenim ljubavnim izborom. Da sve bude lepše, Virdžinija Mihajlović i Alesandro letos su se verili.

Pročitajte: Stižu najnovije vesti iz Italije - Oglasio se Siniša Mihajlović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih) on Mar 4, 2020 at 3:43am PST

‒ Pre tri godine, u julu, upoznala sam čoveka svog života. Hvala ti, ljubavi moja, što me svakog dana sve više voliš i poštuješ. Kada se osvrnem, mogu samo da kažem da si potpuno promenio i mene i moj život, da uz tebe živim san iz koga ne želim da se probudim. Ti si moja srodna duša.

Alesandro je odgovorio fotografijom vereničkog prstena, a odmah se javila i ponosna mama Arijana, uz komentar: „Moje ljubavi“. Kratko, jasno, emotivno. Bio je to divan događaj za celu porodicu, budući da je samo nekoliko dana ranije objavljena vest koja ih je sve zabrinula – da se Siniša, koji se još oporavljao posle iscrpljujućih terapija, suočio sa novom opasnošću zvanom korona. Srećom, sve se dobro završilo.

Celu ljubavnu priču pročitajte u novom broju "Hello!" magazina koji je u prodaji od 6. novembra!

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti