Glumac u bolovima, jedva diše: Zdravstveno stanje Ivana Bekjareva se naglo pogoršalo

Glumac u bolovima, jedva diše: Zdravstveno stanje Ivana Bekjareva se naglo pogoršalo

Autor: | 06/11/2020

0

Ivan Bekjarev korona virus dobio je pre 11 dana. Glumac je sa seta odvezen u bonicu, a ekipa filma "Bilo Jednom u Srbiji” obustavila je u snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je Bekjarev pozitivan na kovid -19. Ivan Bekjarev za domaće medije izjavio je tada da se dobro oseća, nije imao temperaturu, ali je mora da lečenje nastavi na Infektivnoj klinici, a ne kod kuće. Najnovije informacije navode da se zdravstveno stanje našeg popularnog glumca pogoršalo.

Pročitajte: Ivan Bekjarev za "HELLO!" - Želeo sam da ponovo budem otac, dete je bilo na putu, ali…

Ivan Bekjarev korona virus polako je počeo da oseća, a javili su se i prvi simptomi. Glumac je jedva smogao snage da kaže nekoliko rečenica.

- Bole me pluća i teško dišem. Užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući - rekao je vidno iscrpljen Bekjarev.

Pročitajte: Ivan Bekjarev hitno hospitalizovan, obustavljeno snimanje filma

Sa druge strane, stanje Žarka Lauševića je mnogo bolje. Žarko je i dalje je na bolničkom lečenju u KBC "Bežanijska kosa", piše "Kurir". On je pre deset dana primljen u lošem stanju, ali mu je sada bolje. Slavni glumac se navodno zarazio kovidom 23. oktobra, tokom operacije ciste na zubu.

- Trenutno sam na infuziji i nemam nikakve simptome. Pre nekoliko dana sam saznao da sam pozitivan na virus i odmah sam prekinuo snimanje filma. Nadam se da će sve proći dobro, da će me uskoro pustiti kući i da ćemo moći da nastavimo sa radom na filmu - rekao je tada glumac.

Pročitajte: Ljubav jača od svih problema - Ovako izgleda supruga Žarka Lauševića (foto)

Od koronavirusa trenutno se leče i njegove kolege Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić i reditelj Srdan Golubović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram