Žene širom sveta čeznu za njenim oblinama: Ovo su fitnes saveti Kim Kardašijan

Žene širom sveta čeznu za njenim oblinama: Ovo su fitnes saveti Kim Kardašijan

Autor: | 06/11/2020

0

Kim Kardašijan je pravi "show" mag, a čitavu imperiju izgradila je na svojoj ličnosti i rijalitiju koji prati život članova njene porodice. Kako je izuzetno aktivna na društvenim mrežama, retko koji detalj njenog života nije poznat javnosti. Ipak, žene širom sveta najviše zanima tajna bujnih oblina i uzanog struka rijaliti zvezde. Fitnes saveti Kim Kardašijan veoma su korisni, a ključ svega nalazi se u čvrstoj volji.

Fitnes saveti Kim Kardašijan

Nema izgovora - Kim trenira čak šest dana u nedelji

Kim Kardašijan zna koliko je za njen imidž, ali i zdravlje redovan trening važan. Zato se ona budi u pet ujutru, čak šest dana u nedelji, kako bi dva sata odvojila za svoj trening. Tek kada završi trening budi mališane i upušta se u dnevnu rutinu. Svaki od šest dana rezervisan je za posebno isplaniran trening, koji sastavlja njen lični trener, kako nijedna grupa mišića ne bi izostala i kako bi celo telo bilo savršeno oblikovano.

Pročitajte: Potez kome se niko nije nadao - Kim Kardašijan zadala težak udarac suprugu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 16, 2020 at 9:00am PDT

Vežbe snage su najvažnije

Kim nije ljubitelj karfio treninga pa se fokusira na vežbe snage i veći deo njenih treninga sastoji se od dizanja tegova.

Fitnes saveti Kim Kardašijan - Budite uporni

Lični trener Kim Kardašijan, Melisa Alkantara, otkirla je da Kim nikada ne otkazuje treninge i da je izuzetno posvećena.

Pročitajte: Bjuti buntovnica Kim Kardašijan - Mala tajna za sjajan izgled

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 6, 2020 at 9:03am PDT

Slušajte svoje telo

Kim Kardašijan svakih šest meseci pravi pauzu od intenzivnih treninga. Ona naime počinje da odlazi na laganije treninge, koji uključuju vežbe istezanja i oblikovanja, kako bi odmorila svoje telo i pripremila ga za nove fitnes izazove.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Presley Ann/Getty Images via Guliver, Instagram