Njih dvoje sigurno niste očekivali na istom mestu u isto vreme: Đus i Mama Džehva sutra u “Ustanku“ na RED TV-u!

Njih dvoje sigurno niste očekivali na istom mestu u isto vreme: Đus i Mama Džehva sutra u “Ustanku“ na RED TV-u!

Autor: | 05/11/2020

0

Petak je savršen dan, ako niste najveći ranoranioci, da ga započnete baš sa njima!
Filip Đukić i Stefan Milošević Panda – dvojac koji sada već dobro poznajete, popularne emisije “Ustanak“ na RED TV-u, i
ovog puta za vas je spremio jutro kakvo niste tražili, ali ste svesni da vam je preko potrebno.

Kad odspavate, dobro se odmorite i ustanete, na RED TV-u u “Ustanku” sa Filipom i Pandom imate priliku da vidite razne zanimljive goste, gde će ih dotični terati da izađu iz svoje zone komfora i rade razne gluposti, ali i da pričaju o stvarima koje su neočekivane i interesantne.

Ovog petka u “Ustanku” ovi nesvakidašnji momci ugostiće Ivana Ivanovića Đusa i Gordanu Džehverović.

Đus je momak koji je od malena znao da je muzika njegov životni put. Od trinaeste godine počeo je da se aktivno interesuje za rep i hip-hop, da bi prvi album izdao 1998. godine, kada je bio član grupe Full Moon. Od 2002. godine njegova solo karijera krenula je uzlaznim putem i tim potezom se osigurao da danas čvrsto stoji na visokoj poziciji domaćih hip-hop izvođača. Poznat je i po mnogobrojnim skandalima, nekonvencionalnom izgledu i ponašanju, učestvovanju u rijalitiju, kao i saradnji sa narodnjacima. Autentičan i neponovljiv, britkog jezika, Đus domaćoj javnosti od svog pojavljivanja, pa do danas nije ni u jednom momentu smanjio radoznalost kako za muzikom koju pravi, tako i za svojom pojavom.

Gordana Džehverović, u narodu od milošte zvanu i znanu kao Mama Džehva, poznajemo prvenstveno kao majku mlade, popularne pevačice Teodore Džehverović. Obe su učestvovale u najgledanijem rijalitiju na našem prostoru “Zadruga 1” i svojim pojavljivanjem osvojile simpatije milionske publike. Gordanu pamtimo kao strogu, a pravičnu – ženu koja svojim iskustvom može dosta da doprinese, a opet je barabar sa mladima. Mama Džehva je sada nadzornica imanja u “Zadruzi 4”, gde organizuje poslove, proverava čistoću..neki bi rekli i postrojava Zadrugare, ali to je na vama da odlučite, jer kako smo već spomenuli – Goca nam je stroga, a pravična!

Kakav izbor gostiju...kako sad Mama Džehva i Đus!? Vrlo lako, kada su domaćini momčine poput Filipa i Pande koji i u nespojivom nađu spojivu nit i od svega mogu da naprave neviđenu zabavu! Ova braća nerođena, sa Đusom i Gocom sa dozom i preterane spontanosti i neočekivanih momenata, polemisaće o stvarima koje su aktuelne, koje su njima zanimljive – a klade se da su i vama, i igraće, kao i uvek, na kartu spontanosti koja se kod ovog tandema uvek pokazala kao dobitna stvar! Verujemo da će ovaj “Ustanak” zapaliti internet i da ćete, ako se ne uspavate – prvi videti zašto će delovi ove emisije sigurno biti viralni. Šuška se da će Filip i Panda svoje goste namamiti na “slepi doručak”, ali nismo ni sigurni da li je to trač ili istina, a verujemo da smo vas već dovoljno zaintrigirali da sutra od 11 časova budete uz RED TV i vidite o čemu se tu zapravo radi. Neočekivani spoj ovakvih gostiju nesumnjamo da će obrnuti studio natraške i dići neviđenu prašinu, da ni mi sami ne znamo kako će Filip i Panda moći posle da počiste studio.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo, Jelena Simonović
Tagovi: promo red TV Ustanak