O ljubavi Željka Šašića i Sonje dugo se pričalo, pevač po prvi put otkriva ko je kriv za razvod

O ljubavi Željka Šašića i Sonje dugo se pričalo, pevač po prvi put otkriva ko je kriv za razvod

Autor: | 03/11/2020

0

Željko Šašić i Sonja Vuksanović već nekoliko godina nisu u braku. O njihovoj ljubavi dugo se pričalo, a zatim i o burnom razvodu. Iz braka su dobili ćerku Sofiju, a posle brojnih sukoba, svađa i ružnih momenata i Željko i Sonja odlučili su mirnim putem nastave dalje. Željko je gostujući u emisiji kod Goce Tržan istakao da je jedan od razloga za razvod bio taj što mu Sonja navodno nije davala dovoljno slobode, ali i što nije bio zreo za brak.

Pročitajte: Željko Šašić nikad iskreniji - Prošlo je mnogo godina, a ja ponekad i dalje patim zbog razvoda od Sonje!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели dejanbegovic (@dejanbegovic) дана 16. Јун 2020. у 4:27 PDT

U vreme kada je Željko harao muzičkom scenom i slamao ženska srca, bilo je skroz neko drugo vreme. Devedesetih godina prošlog veka, mobilnih telefona skoro da nije ni bilo. Danima su mu stizala ljubavna pisma na  kućnu adresu. Pojedine obožavateljke su išle toliko daleko da su mu ostavljale kompromitujuće poruke na telefonskoj sekretarici. Željko Šašić i Sonja u tim situacijma nisu se snašli.

- Tad nije bilo mobilnih telefona i onda kada bi saznale moj broj svašta su pričale i ostavljale kao poruku na sekretarici. Tako mi se dešavalo da dođem kući pustim poruku ono nepoznat ženski glas priča “baš smo se super proveli sinoć”. Ja ostanem u šoku. Niti znam ko je, niti mogu u tom trenutku da se opravdam da sam bio na skroz drugom mestu sa poznatim društvom. Tako da mi je smetala ta popularnost i moj posao za brak - rekao je Željko.

Pročitajte: Željko Šašić - Trudim se da zaboravim razvod

Željko Šašić i Sonja iako su se razveli, danas o braku pričaju sa jedne druge tačne gledišta.

- Bez obzira što imam razvod iza sebe doživeo sam lepe stvari u tom braku, kao i u vezama, i dalje volim i te osobe i razumem ih gde su one sa mnom imale problem. Bez obzira da l’ su one razumele gde je obrnuto to bilo. Sad smo se dovoljno udaljili da možemo to jasno da vidimo. Nije dovoljno da se ljudi ludo zavole, iako je temelj svega ljubav. To nije dovoljo ni kad dobiju decu, već je poenta da se kroz taj brak ostvare onakvi kakavi jesu još od početka. Najteže mi je bilo da dođem kući na vreme, nosio sam sat ali nikad nisam znao koliko ima sati, a sad je obrnuto - priznao je pevač.

Željko Šašić i Sonja nisu uslepi da sačuvaju svoj brak

Ono što mu je najviše smetalo jeste manjak slobode, kao i pitanja gde je bio i sa kim, jer kako kaže, nije bilo potrebe za kontrolom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) дана 27. Окт 2020. у 2:02 PDT

- Tad sam imao višak energije i možda nisam bio dovoljno prisutan. Dosta sam bio van kuće i onda se vraćamo na pitanje da li sam bio spreman za brak uopšte. Ne volim to pitanje kad ćeš da dođeš, nisam voleo tu netoleranciju za moju slobodu. Tad jesam bio jako popularan, ali znam da nisam davao povoda za ljubomoru, iako je moj posao bio otežavajuća okolnost. Nisam znao kako da objasnim da nema razloga za tu vrstu bojazni. Nikad nisam ni hteo da mi brak bude tamanica, ali smo bili mladi sa viškom energije i ludim temperamentom i niko nije hteo da spusti loptu - iskreno je rekao Željko i dodao:

- Do pre sedam, osam godina nisam znao šta se nalazi oko moje zgrade. Stan mi je služio da samo prespavam, a sad se sve okrenulo. Čovek se kroz vreme menja, postane zreliji i shvati šta hoće, šta neće. Problem je kad svako gura na svoju stranu. Ako me pustiš na miru ja ću ti biti veran ko ker. Sa tom slobodom se nikad ne bih kockao, ali ima muškaraca koji bi to iskorišćavali. Sad mi treba sve manje slobode, sad bi me možda isteravala iz kuće, to se sve menja - zaključio je Željko.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) дана 15. Окт 2020. у 12:06 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti