Krisi Tajgen i Džon Ledžend rasplakali svet: Ne želimo nikada da te zaboravimo (foto)

Krisi Tajgen i Džon Ledžend rasplakali svet: Ne želimo nikada da te zaboravimo (foto)

Autor: | 03/11/2020

0

Krisi Tajgen i Džon Ledžend pre mesec dana izgubili su svoje nerođeno dete. Posle nekoliko dana provedenih u bolnici, lekari nisu uspeli da zaustave krvarenje i urušavanje zida materice i, nažalost, sve je krenulo po zlu.

- Uprkos mnogim transfuzijama krvi beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka. U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo – napisala je Krisi na svom "Instagram" profilu 30. septembra i objavila veoma potresne fotografije iz bolnice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели chrissy teigen (@chrissyteigen) дана 30. Сеп 2020. у 8:58 PDT

Ona i njen suprug, muzičar Džon Ledžend, bili su već odabrali ime za dečaka, a sada su odlučili da njegove ime istetoviraju, te su na rukama ispisali "Džek".

- Džek. Moje srce je uz vas i šaljem vam svu ljubav - napisao je Stoun koji ih je tetovirao i poželeo im je da se što pre oporave.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓕𝓪𝓷𝓭𝓸𝓶𝓲𝔁 (@__fandomix__) дана 3. Нов 2020. у 3:10 PST

Džon Ledžend i Krisi Tajgen odlučili su da svom tragično preminulom sinu posvete istu tetovažu, kao što su to već učinili za svoje dvoje dece. Naime, kada su dobili ćerku Lunu i i sina Majlsa oboje su na svojim telima istetovirali njihova ime. Krisi na svojoj podlaktici ima tetovažu na kojoj piše "Džon Luna Majls", dok Džonu na ruci piše "Krisi Luna Majls".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели chrissy teigen (@chrissyteigen) дана 25. Авг 2020. у 1:18 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Manny Carabel/Getty Images via Guliver, Instagram