Jelena Karleuša izazvala Mariju Šerifović: Njen odgovor nikoga ne ostavlja ravnodušnim (video)

Jelena Karleuša izazvala Mariju Šerifović: Njen odgovor nikoga ne ostavlja ravnodušnim (video)

Autor: | 03/11/2020

0

Karleuša izazvala Mariju Šerifović - Marija na visini zadatka

Prijateljstvo Jelene Karleuše i Marije Šerifović od prvog dana mnogima je intrigantno. Ipak, njih dve nastavljaju svoje druženje i sve su bliskije iz dana u dan. Iako se ponekad sukobe ili našale na račun one druge, sve pripisuju svojim karakterima i neosvrću se na negativne komentare.

Jelena Karleuša tako je danas na svom "Instagram" storiju podelila snimak na kome Marija Šerifović maestralno izvodi njenu pesmu.

Pročitajte: Marija Šerifović - Jelena Karleuša je lavica, treba malo vremena da joj se duša oporavi

– Teška, najteža pesma…Veliki izazov i uglavnom nedostižan za većinu pevača. Bravo Maki – napisala je JK. A onda je progovorila o svojim pesmama i čini se pred Mariju postavila još jedan izazov.

– Pored pesme „Ne vredi“, u red mojih pevački najzahtevnijih pesama spada i pesma „Tihi ubica“… Ipak, po mom mišljenju najteža i u tehničkom i u svakom drugom smislu jeste pesma „Magija“. Ko nju „donese“ kako treba, taj je „magistrirao“ ovaj posao – napisala je Jelena.

Pročitajte: Marija Šerifović u šoku - Prijateljstvo sa Jelenom moglo je skupo da je košta

Budući da Marija važi za jednog od najvećih ženskih vokala na ovim prostorima, pesmom "Ne vredi" premašila je standarde. Ipak, Divi, kao što je Jelena to nije bilo dovoljno. Karleuša izazvala Mariju Šerifović da dokaže da je najbolja u svom poslu, a sada svi željno očekuju da Marija ponovo odgovori na izazov koleginice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram