Svetislav Goncić: Mislio sam da ću umreti, posledice korone i dalje osećam

Svetislav Goncić: Mislio sam da ću umreti, posledice korone i dalje osećam

Autor: | 29/10/2020

0

Glumac Svetislav Goncić (60) korona virus osetio je na svojoj koži. Iako je od momenta kada mu je bilo veoma loše, pa do sada, prošlo četiri meseca glumac ne krije da se i dalje ne oseća sjajno. On je u julu bio zaražen korona virusom, a kako kaže sada, još uvek oseća posledice.

U izjavi koju je dao za medije, ispričao je kako je započeo lečenje i otkrio kako se psihički osećao u trenutku kada je virus počeo naglo da se širi u Srbiji. Upalu pluća dijagnostikovali su mu u Zemunskoj bolnici, u koju se javio čim je osetio prve simptome.

Pročitajte: Svetislav Goncić - Nemam dva života da bih u ovom bio nezadovoljan

- Uplašio sam se da ću umreti! I to je normalno. Strahovao sam i da će zbog mene i moja porodice snositi posledice - rekao je glumac za dnevni list "Informer". Ispoštovao je sva propisana pravila, ali morao je da ostane u bolnici.

- Čim sam osetio malaksalost i bol u plućima i glavi, izmerio sam temperaturu. Jedva sam ustao iz kreveta i otišao u ambulantu. Kada su mi doktori uradili neke provere i snimili pluća, ustao sam i krenuo kući. Rekli su mi: "Kuda, bre ideš?! Ostaješ ovde da ležiš. Kakva kuća?!" Testirali su me, imao sam koronu. Dobijao sam antibiotike i vitamin C. Prvih pet dana lekari su pratili da li mi se stanje pogoršava. Pošto kod mene nije bilo promena, ušao sam u takozvanu bezbednu zonu. I dan danas, a prošlo je četiri meseca, osećam se kao da imam kaiš oko grudi. I dalje teško dišem, osećam neki napor - ispričao je Goncić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram