Ko je nova devojka Miloša Bikovića? Glumac poručio: Srećan sam!

Ko je nova devojka Miloša Bikovića? Glumac poručio: Srećan sam!

Autor: | 29/10/2020

0

Nova devojka Miloša Bikovića čeka se već oko godinu dana. Fanovi sa nestrpljenjem žude da znaju ko je lepša polovina našeg sjajnog glumca, kao i da li ona makar postoji. Otkako je prošle godine raskinuo sa osam godina mlađom manekenkom Barbarom Tatalović, Miloša u javnosti nismo imali priliku da vidimo sa novom devojkom. Barbara i Biković razišli su se bez svađa, skandala i ružnih reči, jer daljina je učinila svoje. Glumac je dosta vremena provodio radeći u Rusiji, i njihova ljubav nije opstala.

Pročitajte: Miloš Biković o raskidu - Uvek se iznenadim što ono što sam zamišljao nije to u šta sam se zaljubio

Slobodno vreme voli da provodi sa prijateljima, a ponekad i nazdravi uz dobro piće.

- Uživam uz piće kada sam u kafani sa društvom ili uživam sam kod kuće, a nekad pijem i na semaforu! Šalim se, naravno, volim da popijem kada je momenat prikladan - rekao je Miloš za "Alo" i otkrio da tokom snimanja ne voli da konzumira alkohol.

- Ne volim da se ugrejem alkoholom kad imam stresna snimanja jer u tom slučaju ne mogu da se fokusiram. Moj posao i odgovornost mi to ne dozvoljavaju. Postoji priča da stariji glumci nisu izlazili trezni na scenu, što razumem jer posao glumca, iako deluje glamurozno, nije nimalo lak. Pogotovo te veličine koje su živele u jednoj drugoj zemlji... Mogu to da razumem, ali ne i da dozvolim sebi. Nama glumcima nije lak pritisak s kojim se susrećemo i živimo svakodnevno.

Pročitajte: Miloš Biković - Moja porodica je bila veoma bogata, ali sve smo izgubili

A onda je prokomentarisao i ono što fanove najviše zanima - svoj ljubavni status.

- Srećan sam - emotivno - kroz osmeh je kratko odgovorio Biković, ali nije otkrio ko je njegova nova devojka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, guliver/getty