Dirljiva ispovest Ronaldove Heorhine: Bila sam ružno pače, a onda sam izrasla u labuda!

Dirljiva ispovest Ronaldove Heorhine: Bila sam ružno pače, a onda sam izrasla u labuda!

Autor: | 31/10/2020

0

Heorhina Rodriges jedna je od najatraktivnijih žena, a mnogi zavide Kristijanu Ronaldu na "džepnoj veneri". Ipak, u intervjuu za "Vouge", Heorhina je otkrila da je tokom odrastanja zapravo bila ružna.

Lepa Španjolka govorila je o tome kako se nije rodila kao bogatašica i da je do svog uspeha stizala korak po korak. Iako sada zarađuje mnogo i sa verenikom uživa u luksuzu, Heorhina kaže, da je nekada živela u trošnoj kućici i da je za život zarađivala radeći kao prodavačica u mestu Hueska u Španiji. Ona je tada radila za manje od trista evra, a danas, njena fotografija na "Instagramu" košta daleko više.

Pročitajte: Heorhina Rodriges mami uzdahe - Glamurozno izdanje o kome se priča (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 3, 2020 at 11:03am PDT

Sa sedamnaest godina, mlada Heorhina bila je prinuđena da radi i zarađuje za život, dok je njen otac deset godina proveo iza rešetaka, zbog trgovine nedozvoljenim supstancama. Isto kao i njen verenik, odrastala je u teškim egzistencijalnim uslovima, a danas ona i Ronaldo zarađuju milione na nedeljnom nivou.

- Imam moto "šta god radiš, bićeš kritikovan". Ljudi veoma zavide mom partneru i meni. Zavist je osećaj zbog kog čovek truli, ne dozvoljava mu da evoluira i ispunjava ga mržnjom i nezadovoljstvom. Izgleda da je bolje biti bogat od rođenja, a ne napredovati počevši od iste tačke kao i većina ljudi- rekla je Heorhina, koja je ponosna što je sebi i svojoj porodici obezbedila sigurnu egzistenciju.

Pročitajte: Sofija Milošević i Heorhina Rodrigez u istoj haljini, kojoj bolje pristaje? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 1, 2020 at 11:32am PDT

- Kad sam bila mala, bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Gledajući me kao dete, niko ne bi rekao da ću kasnije biti lepa. Volim sebe takvu kakva jesam, sa nesavršenostima. Niko nije savršen. Ali mi smo jedinstveni. To je dovoljno već samo po sebi - zaključila je ona.

Danas je Heorhina Rodriges jedna od najtraženijih modela, a njeno lice često krasi naslovnice magazina poput "Vouge-a". Ipak, ona se ne stidi svog tela i neretko postavlja neobrađene fotografije, kako bi žene širom sveta motivisala da vole svoje telo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram