Žene žarko žele da na ovaj način sretnu onog pravog, Umi Turman je to pošlo za rukom

Žene žarko žele da na ovaj način sretnu onog pravog, Umi Turman je to pošlo za rukom

Autor: | 28/10/2020

0

Čini se da Uma Turman (50) polako ali sigurno iza sebe ostavlja izuzetno teško razdoblje u kom se razvela, a zatim i mukotrpno borila za starateljstvo nad ćerkom Lunom. Iako su od tada prošle tri godine, glumica se povukla u svoj svet i nije se moglo pročitati mnogo noviteta o njoj. Međutim, kako posle svage kiše sođe sunce, i kod slavne holivudske glumice ponovo cvetaju ruže. Naime, Uma Turman nije ni sanjala da će joj se u vreme pandemije korona virusa dogoditi ljubav o kakvoj mašataju mnoge žene širom sveta.

Pročitajte: Kventin Tarantino - Uma Turman je umalo nastradala jer mi je verovala

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uma Thurman (@umathurman) дана 26. Јун 2019. у 8:23 PDT

Naime, strana štampa piše da je Uma ponovo zaljubljena i to kao nikada do sada. Ljubav svog života srela je jednog sasvim običnog dana dok je šetala kućnog ljubimca. Otkako je krenula pandemija korona virusa, glumica se pridržavala svih mera i uglavnom je boravila u svom domu u Hamptonsu. Izlaske je svela na minimum i to samo do prodavnice, kao i da prošeta psa.

Upravo tokom jedne od šetnji prelepom obalom poznatom kao "Long Beach", dogodio se njen fatalni susret sa arhitektom Piterom Sabetom (50).

Pročitajte: Uma Turman prolazi kroz strašnu bitku za starateljstvo nad ćerkom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marie Claire Russia (@marieclairerussia) дана 27. Окт 2020. у 2:55 PDT

- Piter nije imao pojma ko je Uma. Ona je šetala poznatom plažom i u trenutku kada je prošla pored njega, on je zamolio da pričuva i njegovog psa, dok on ode malo da zapliva - rekao je izvor blizak paru, prenose američki mediji. Glumica je bez reči pristala i tada započinje njena filmska ljubavna priča.

Uma i PIter od tog dana postali su nerazdvojni i ne mogu da žive jedno bez drugog.

- Sada, nekoliko meseci kasnije, ludo su zaljubljeni i planiraju zajedno da ulože novac u nekeretinu u Hamptonsu - dodao je izvor i istakao da je glumica, inače mama troje dece, srećnija nego ikada.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uma Thurman (@umathurman) дана 20. Јун 2017. у 7:46 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram