Goran Bregović skrhan bolom: Smrt voljene žene ga je porazila

Goran Bregović skrhan bolom: Smrt voljene žene ga je porazila

Autor: | 28/10/2020

0

Jedna od najpoznatijih muzičkih zvezda na ovim prostorima, sedamdesetogodišnji Goran Bregović susreo se sa velikom porodičnom tragedijom!

Naime, njegova mlađa sestra, Dajana Bregović-Marić (61) preminula je u Splitu. Porodica Bregović trenutno prolazi kroz jako težak period, a bol koju osećaju je neopisiva, prenose hrvatski mediji, a među prvima Imperial.net.

Otac Franjo Bregović koji je rodom iz Hrvatskog zagorja i majka Borka Perišić su za vreme braka dobili sinove Gorana i Predraga i ćerku Dajanu.

Pročitajte: Goran Bregović - Boriću se za svako dete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Bregović (@goran_bregovic_official) on Oct 18, 2020 at 11:26pm PDT

- U dubokoj boli javljamo da nas je iznenada napustila gospođa Dajana Bregović Marić. Zbog velike tuge obavljena je tiha sahrana u krugu uže porodice na groblju Lovrinac - piše u čitulji, kako prenose hrvatski mediji.

- Dajana Bregović Marić je mlađa sestra čuvenog muzičara Gorana Bregovića. Goran je sa njom proveo mladost jer su njegovi roditelji Franjo i Borka bili rastavljeni pa je malo živeo s mamom u Sarajevu, a malo s ocem u Splitu gde je njegov sada već pokojno otac službovao u JNA i zasnovao svoju porodicu - prenose hrvatski mediji.

Pročitajte: Goran Bregović - Luksuz mi je oduvek izgledao kao neki vid prostote koji meni ne stoji (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Bregović (@goran_bregovic_official) on Nov 13, 2019 at 12:40am PST

Gubitak člana porodice uvek je izuzetno bolan. U vanrednim uslovima kada je pandemija onemogućila ispraćaje ovakvi momenti imaju poseban uticaj na porodicu. Sahrana je održana u krugu najuže porodice, na groblju Lovrinac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram