Detalj otkrio Anu Vintur: On je njen novi emotivni partner i krivac za krah braka?

Detalj otkrio Anu Vintur: On je njen novi emotivni partner i krivac za krah braka?

Autor: | 28/10/2020

0

Vest o razvodu moćne urednice "Vouge-a" šokirala je javnost. Ana Vintur odlučila je da stavi tačku na svoj brak, nakon dve decenije ljubavi, a sada se šuška da je novi muškarac u njenom životu povod za to.

Naime, nakon više od 20 godina, Ana je u svojoj sedamdesetoj godini odlučila da stavi tačku na brak sa svojim suprugom Šelbijem Brajantom. Kako prenose strani mediji, on je obnovio vezu sa buvšom suptugom Ketrin, koju je ostavio zbog Ane.

Mediji istovremeno izveštavaju kako Ana Vintur nije časila časa, te je širokog osmeha nastavila dalje, a upravo taj osmeh mediji su posvetili Bilu Najiu, britanskom glumcu najpoznatijem po ulozi u filmu "Ljubav, u stvari".

Pročitajte: U osmoj deceniji donela revolucionarnu odluku - Razvodi se Ana Vintur!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Wintour (@theannawintour) on Aug 14, 2020 at 11:07am PDT

Bili i Ana su prijatelji već desetak godina, družili su se redovno u prvim redovima modnih događaja, pa su šuškanja o njihovoj mogućoj romansi počela odavno. Sam Naji nije želeo da se upušta u diskusiju, pa ja kratko rekao:

- Nemam šta da kažem o tome, verovatno postoji puno glasina o meni a i o Ani Vintur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Wintour (@theannawintour) on Dec 9, 2019 at 9:06am PST

Oni su takođe viđeni zimus, u jednom njujorškom restoranu kada je Ana, prema komentarima očevidaca skinula svoj zaštitni znak - naočare za sunce - te je blistala posebnom energijom tokom cele večeri. Kako navode strani mediji, Ana nikada ne skida naočare, čak ni u prisustvu kraljice Elizabete, pa je ovaj postupak odao, da je Naji za nju posebno dragocena osoba. Da li je to zaista dovoljno da nas uveri da je u pitanju ljubav, ili je ipak reč o opuštenom druženju dvoje dobrih prijatelja teško je proceniti, ali u svakom slučaju reč je o interesantnom i neočekivanom spoju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još