Stiže treća sreća: Hilari Daf objavila prelepe vesti (video)

Stiže treća sreća: Hilari Daf objavila prelepe vesti (video)

Autor: | 27/10/2020

0

Glumica Hilari Daf oduševila je pratioce na "Instagramu" vestima da je po treći put u blagoslovenom stanju i da beba stiže uskoro. Diznijeva zvezda nije mogla da sakrije emocije i uzbuđenje jer će se po treći put ostvariti u ulozi majke. Ona se krajem prošle godine udala za svog sadašnjeg muža Metjua Koma sa kojim već ima jedno dete. Hilari i Metju prošle godine postali su roditelji preslatke devojčice kojoj su dali ime Benks Vajolet Ber. Odluku da se ona tako zove doneo je Hilarin sin, sada već osmogidišnji Luka Kruz, kojeg je glumica dobila u braku sa hokejašem Majkom Komriem.

- Rastemo, tačnije uglavnom samo ja. Karantin je bio zabavan - napisala je Hilari pored najnovijeg video zapisa na svom "Instagram" profilu i oduševila svet.

Pročitajte: Hilari Daf ne zna da reši zadatak za drugi razred - Išla sam u školu samo tri godine

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hilary Duff (@hilaryduff) дана 24. Окт 2020. у 8:28 PDT

Glumica Hilari Daf prošle godine u martu na svet je donela ćerku prirodnim putem i to u svom domu u bazenu.

– Dugo sam se pitala treba li uopšte da objavim ovaj video, pošto je ekstremno ličan… Bilo je apsolutno predivno, prepuno ljubavi ali i šokantno, jer čim sam rodila svoju bebu nas dve smo se zagrlile po prvi put. Kroz glavu mi je proletelo da želim da verujem da mi je ona na taj način rekla: “Dobro obavljen posao mama! Napred naši, napred! Uradili smo to! Zajedno! – objasnila je Hilari prvi susret sa ćerkom samo nekoliko sekundi nakon porođaja, napomenuvši da joj je suprug bio velika podrška u tim trenucima.

Pročitajte: Suze i radost u istom trenu - Glumica Hilari Daf podelila svoju naveću intimu sa čitavim svetom (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hilary Duff (@hilaryduff) дана 25. Мар 2019. у 10:10 PDT

– Met mi je pružio sigurnost, smirenost i snagu, a moja mama i sestra su bile tu da me nasmeju, oraspolože, ali i  moji nađeli čuvari koji su se potrudili da sve bude u najboljem redu. Naravno, tu je bio i veliki bata, skriven u lego koskicama. Ne mogu da verujem da se ovaj dan desio pre samo pet meseci! Čini mi se da je Bi s nama oduvek. Vreme već protiče tako brzo, juče je već probala avokado! Kako bilo, osećam se blagosloveno za ovaj ispunjen život i sve ljude u njemu. Srećan ti peti mesec Benks, o da i hvala što su ti grčevi najzad prestali! – poručila je Hilari uz ovaj video koji je izazvao lavinu komentara, kao i suze jer je zaista ovakav trenutak vredan života.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još