Ivan Bekjarev hitno hospitalizovan, obustavljeno snimanje filma

Ivan Bekjarev hitno hospitalizovan, obustavljeno snimanje filma

Autor: | 26/10/2020

0

Ivan Bekjarev (74) nalazi se u bolnici, jer je juče pravo sa seta hopitalizovan. Naime, ekipa filma "Bilo Jednom u Srbiji" obustavila je u nedelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je Bekjarev pozitivan na kovid -19.

Iako nije osećao skoro nijedan simptom, Ivan je morao da bude hospitalizovan. On je za "Blic" otkrio da se trenutno nalazi u bolnici, kao i da nije imao temperaturu. Glumac je naveo da će njegovo lečenje morati da se odvija tu, a ne kod kuće.

Pročitajte: Ivan Bekjarev - Sujeta je najveći neprijatelj čoveka koji želi nešto da uradi u životu

- Na Infektivnoj sam, upravo primam terapiju. Nemam teperaturu ni simptome, ali su me primili u bolnicu i moram ovde da ostanem - izjavio je glumac.

Koordinator produkcije filma, čije je snimanje obustavljeno, izjavio je da će se narednih dana pratiti zdravstveno stanje članova filmske ekipe. Posebno će se voditi računa o onima koji su imali direktan kontakt sa obolelim glumcem, Bekjarevom.

Pročitajte: Ivan Bekjarev za "HELLO!" - Želeo sam da ponovo budem otac, dete je bilo na putu, ali…

- Prema uputstvima Instituta za javno zdravlje Leskovac i procedurama propisanim od strane Filmskog centra Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentano smo obustavili snimanje - rekao je koordinator produkcije filma Žarko Bojanić i dodao:

- Posle toga, a saglasno epidemiološkoj situaciji i vremenskim uslovima, donećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja. Želim Ivanu Bekjarevu brz oporavak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели » Бољи Живот « (@serija.bolji.zivot) дана 16. Јул 2020. у 11:36 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram