Tamara Krcunović o ishitrenim emotivnim odlukama i veri u ljubav: I meni se često svidi prodavac na ulici, pa ne odem da živim sa njim!

Tamara Krcunović o ishitrenim emotivnim odlukama i veri u ljubav: I meni se često svidi prodavac na ulici, pa ne odem da živim sa njim!

Autor: | 25/10/2020

0

Tamara Krcunović, osvrnula se na svoju novu ulogu u seriji "Zlatni dan" i tom prilikom otkrila da za razliku od junakinje koju tumači ona i dalje traga za odgovorima kako pronaći idealnog partnera. U brak ne veruje, a ovom prilikom otkrila je i da će uskoro početi da gradi svoju oazu mira pored Beograda...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Nov 20, 2018 at 9:22am PST

Kroz mesec dana talentovanu Beograđanku gledaćemo u komediji “Zlatni dani” urađenoj po poslednjem scenariju Gordana Mihića.

– Čast mi je što sam deo projekta našeg najnagrađivanijeg pisca. U njegovom radu najviše mi se dopalo to što nas je vratio u neke srećnije dane, kada su postojale pitomije i lepše porodice, kada su ljudi bili finiji započinje priču za glumica koja u novom televizijskom ostvarenju tumači ulogu Marije Mace Gajić, žene koja nakon svega 48 sati od stupanja u vezu s muškarcem odlučuje da se uda za njega.

– Maca je imala sreću da nakon izlaska iz prvog braka ostvari bliskost i vezu s još jednim muškarcem. Kako je to čudno, nekim ljudima se ljubav nikada ne dogodi, a njoj, eto, dva puta.

Pročitajte: Tamara Krcunović i Miloš Timotijević - Igraju scene iz bračnog života i otkrivaju na čemu se zasniva prava ljubav

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Mar 1, 2020 at 5:25am PST

Tamara tvrdi da je i sama svojevremeno bila sklona zaljubljivanju na prvi pogled, ali da nikada sebi nije dozvolila ishitrene reakcije.

– Mislim da čovek mora ozbiljno da bude čvrknut da bi se prepustio tome na način na koji su to učinili likovi u seriji. Stalno sam, pre nego što smo počeli da snimamo, pronalazila razlog za njihovo ponašanje i postavljala pitanje šta je još pored hemije među njima proradilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Feb 25, 2019 at 7:02am PST

- Znate, i meni se često svidi prodavac na ulici pa ne idem da živim s njim – kazala je sa osmehom glumica, koja ne krije da i nakon sijaset pročitanih knjiga, odigranih uloga u filmu i na pozorištu i emotivnih razočaranja još uvek traga za definicijom ljubavi.

– Zbunjeni smo kada je reč o muško-ženskim odnosima. Večita su pitanja kako prepoznati ljubav, iz čega napraviti izbore za životnog partnera, a suština je zapravo u tome da danas niko od nas nije spreman na kompromise.

- Mislim da nas je vreme u kojem živimo nateralo da se fokusiramo na materijalno, uvereni da ćemo posle, kada se obezbedimo finansijski, moći da se posvetimo emotivnom.

- Međutim, često se događa da čovek sazida kule i u njima sedi sam ili s pogrešnom osobom.

Pročitajte: Tamara Krcunović - Živimo u veku anksioznosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Feb 20, 2020 at 1:22pm PST

Tamara Krcunović nerado govori o svojim ljubavnim izborima, ali je naglasila da nema lepo mišljenje o braku kao instituciji.

– Mislim da na ljude ne utiče mnogo to da li je njihov odnos ovekovečen papirom. Verovatno bi trebalo da mi se dogodi Macina sudbina pa da promenim mišljenje (smeh) rekla je ona za "Story".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Oct 12, 2019 at 9:49am PDT

Za sada, glumica Tamara Krcunović nije pronašla čoveka koji će je naučiti definiciji ljubavi, iako za njom nastavlja da traga. U brak ne veruje, ali spremna je da bezuslovno voli, onog trenutka kada ljubav pokuca na njena vrata.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti