Horoskop i moda: Saznaj koji je tvoj stil

Horoskop i moda: Saznaj koji je tvoj stil

Autor: | 23/10/2020

0

Horoskop i moda - otkrijte svoj stil!

Horoskopski znak u kojem ste rođeni utiče na to kakvu odeću i modni stil preferirate. Ako te zanima astrologija, možda ćete zanimati šta zvezde kažu o tvom modnom stilu.

Ovan: Mladalački i moderan

Ovnovi su trendseteri među horoskopskim znakovima. Oni prate sve aktuelne trendove, isprobavaju novitete i odlično ih kombinuju. Zbog toga uvek imaju savršen autfit za svaku priliku.

Bik: Buntovan i atraktivan

Ovaj horoskopski znak poznat je po pomalo buntovnom, ali vrlo atraktivnom modnom stilu. Večni crveni ruž, uske farmerke i kožna jakna samo su neki od "must have" komada Bikova. Pripadnice ovog zemljanog znaka rado ističu svoju ženstvenu stranu, pa su visoke potpetice nezaobilazan deo njihovog autfita.

Pročitajte: Ovi horoskopski znaci najteže podnose raskid

Horoskop i moda - Blizanci: Odvažni i efektni

Blizanci vole da privlače pažnju i uživaju u pogledima koje izazivaju svojim modnim stilom, koji je sasvim jedinstven i individualan. Važno im je da se ističu u masi, pa ne beže od upečatljivih komada s efektnim printom, krojevima ili bojama.

Rak: Ženstven i elegantan

Žene rođene u znaku Raka jako paze na svoju spoljašnost. Vole lepe stvari, a njihov je autfit uvek elegantan i modno osvešten. Rakovi su veliki ljubitelji sofisticiranih i večnih komada, zbog kojih se ni nakon nekoliko decenija ne stide svojih fotografija iz mlađih dana. Njihova misao vodilja je ženstveno i elegantno.

Lav: Udoban i šarmantan

Veseli Lavovi odeću biraju prema raspoloženju, pa je ona često obojena vedrim tonovima i razigranim uzorcima. Udobnost im je na prvom mestu, pa prednost daju patikama, pamučnim majicama i lepršavim pantalonama u kojima se osećaju opušteno, navodi "Miss7". Pripadnice ovoga znaka neguju mladalački stil odevanja, obeležen ležernim trendi komadima.

Pročitajte: Godišnji horoskop za 2020 – Saznajte šta vam zvezde donose u ovoj godini

Devica: Jednostavan i dopadljiv

Device su karakterno suzdržane i povučene, a to se odražava i na njihov modni stil. Ne podležu trendovima i mnogo im je draža klasika. Ipak, načinom na koji kombinuju večite modne komade grade svoj prepoznatljiv stil koji je jednostavan, ali izuzetno dopadljiv.

Vaga: Damski i privlačan

Damski i privlačno, to je modno pravilo osoba rođenih u ovom znaku. Svakom autfitu pristupaju s mnogo pažnje. Vage svaku svoju kombinaciju znaju da mudro začine efektnim detaljima poput originalnih minđuša ili prefinjenog nakita. Njihova garderoba najčešće je u neutralnim nijansama, a ispod odeće retko kriju zavodljivo donje rublje kojim ističu svoju ženstvenost.

Horoskop i moda - Škorpija: Upečatljiv i nekonvencionalan

Ovaj vodeni znak uživa u tome da bude primećen. Ne voli dosadne kombinacije, obožava modne izazove i kroz odeću svima pokazuje svoje samopouzdanje. Efektne boje i odvažni modni komadi uvek će se naći na policama njihovih ormara. Žene rođene u znaku Škorpije ne mare za trendove i svesne su toga da će, što god obuku, na njima izgledati odlično.

Pročitajte: Tolerantni i pomirljivi - Horoskopski znaci koji lako opraštaju

Strelac: Maštoviti i romantičan

Kao pravi romantičari, Strelci obožavaju cvetni uzorak i lagane, lepršave materijale, a upravo to im najbolje pristaje. S obzirom na to da su dobro organizovani, sistematični i imaju smisla za detalje, Strelci vole da im je garderoba usklađena, ali pre svega maštovita. Zato svoje kombinacije upotpunjuju zanimljivim modnim detaljima i zanimljivim bojama kojima izazivaju poglede oba pola.

Jarac: Trendi i urban

Žene rođene u znaku Jarca svesne su trendova i upućene su u modu, ali biraju ono što im stoji i samo ono u čemu se dobro osećaju. Vole da nose urbane i moderne komade, ali i neobične uzorke koji u jednom potezu svaku odevnu kombinaciju dižu na sasvim nov nivo. S obzirom na to da su jaki individualci, svemu će dati lični pečat.

Vodolija: Senzualan i zavodljiv

Dame rođene u ovom znaku uživaju da slave svoju ženstvenost, a to se odražava i na njihov modni stil. Senzualnost je deo njihove prirode, pa uživaju u izražavanju vlastitog seksepila odabirom odeće i modnih dodataka. Njihov autfit je prefinjen ali vrlo zavodljiv.

Riba: Elegantan sa merom

Žene rođene u znaku Ribe imaju nepogrešiv osećaj za modu i stil, pa njihove modne kombinacije uvek izazivaju pozitivne reakcije i pohvale pripadnika oba pola. Ribe su elegantne i uvek doterane, a posebne su po tome što sebi dopuštaju mnogo slobode u biranju odevnih kombinacija. Zato s lakoćom spajaju naizgled nespojive komade i daju im lični pečat.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti

Pročitajte još