Jelena Veljača progovorila o novom dečku: Udala bih se i treći put!

Jelena Veljača progovorila o novom dečku: Udala bih se i treći put!

Autor: | 22/10/2020

0

Jelena Veljača brak kao instituciju posle dva razvoda više ne doživljava isto. Ipak, kaže da u ljubav još veruje, što potvrđuje i njena nova emotivna veza. Hrvatska glumica i producentkinja nedavno je otpočela vezu sa Vitom Turšićem, bivšim savetnikom Kolinde Grabar-Kitarović.

Posle brakova sa Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom imala je nekoliko veza, ali izgleda da je ova sa Vitom izuzetno ozbiljna.

Napise o novoj romansi i nagađanja Jelena je prekinula zajedničkom fotografijom na svom „Instagramu“ kada je potvrdila da su ona i Vito par. Od tada se zajedno pojavljuju u javnosti, a glumica je sada prvi put progovorila o svom izabraniku.

Pročitajte: Jelena Veljača ponovo ispunjena - On je njena nova ljubav (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Sep 19, 2020 at 2:01pm PDT

‒ Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajednički provedenog vremena u poslovnom okruženju. Dakle, uopšte nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav ‒ rekla je za „Slobodnu Dalmaciju“ Veljača.

‒ Briljantno je pametan, utešno iskren, nežan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga ‒ ispričala je zaljubljena glumica kroz osmeh.

Pročitajte: Jelena Veljača - Čak i ako nije brutalna riba, što bi rekli moji Beograđani, on se zabavlja s njom?!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Oct 16, 2020 at 4:49am PDT

Jelena Veljača brak nije otpisala čak ni u teoriji, pa je rado odgovorila i na pitanje o udaji.

‒ Udala bih se i po treći put, teoretski, jer verujem u ljubav i u odnose koji traju. S druge strane, posle dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo da verujem da je taj treći put zaista zauvek. Mislim da bi treći brak delovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice ‒ ispričala je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dalibor Danilović, Jelena Veljača

Najnovije vesti