Velike tragedije pogodile su Gorana Gluhakovića: Nisam bio uplašen, ali onda...

Velike tragedije pogodile su Gorana Gluhakovića: Nisam bio uplašen, ali onda...

Autor: | 22/10/2020

0

 Goran Gluhaković, pevač OK benda, iza sebe ostavlja izuzetno težak period života. Iako se od početka vanredne situacije nije pojavljivao u medijima, u njegovom privatnom životu desile su se veoma teški i bolni događaji. Sa suprugom Slavicom i ćerkama bliznakinjama Jelenom i Anđelom izolaciju je proveo u njihovom toplom domu u Zemunu, a pevač nije ni slutio da će mu korona virus oduzeti nekoliko dragih ljudi.

- Nisam bio uplašen do trenutka kada sam počeo da gubim drage ljude oko sebe. Doživeo sam par ozbiljnih tragedija. Slušam ono što mi se kaže, mislim da je bolje, ako opet krene ponovo po zlu, da se zaključamo, nego da ljudi umiru - rekao je Goran Gluhaković za emisiju "Premijera".

Pročitajte: Goran Gluhaković - Porodična oaza frontmena OK benda

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OK band (@okband_official) дана 28. Авг 2019. у 11:12 PDT

Kako je morao život da nastavi dalje, Goran je želeo da se okrene više poslu i tako skrene misli na neke pozitivnije teme, ali ni to ne ide tako lako. Virus korona pogodio je mnoga zanimanja, a umetnici, muzičari, pevači su jedni od njih. Nastupa nema, a pitanje je kada će ih i biti. Goran ne krije da je zabrinut, ali da je strpljiv i da vredno radni na novim pesmama.

- Vrlo je nezgodno, pogotovu za instrumentaliste i ostale članove benda. Ja imam neke varijatne pored muzike, Ne živim samo od muzike, inače bi to bio veliki problem da je samo tako. Mislim da moramo da sačekamo da ovo malo prođe. Imam dosta toga spremno - najavio je Goran Gluhaković gostujući u emisiji "Premijera".

Pročitajte: Neda Ukraden iskrena i oštra - Kolege se hvale bakšišom, a ne plaćaju porez, niti kupuju respiratore

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još