Smatrali su ga krivcem za krah ovog braka: Oglasio se Dragan Kojić Keba i progovorio o Igorovom i Severininom odnosu

Smatrali su ga krivcem za krah ovog braka: Oglasio se Dragan Kojić Keba i progovorio o Igorovom i Severininom odnosu

Autor: | 21/10/2020

0

Razvod Igora i Severine Kojić aktuelna je tema, koja mesecima poprima nove obris. Iako se supružnici nisu oglasili, niti prokomentarisali novinske napise, činjenica je da već mesecima žive razdvojeno. Povremeno, njih dvoje fotografijom ili komentarom na „Instagramu“ zbune javnost. Ipak, niko sa sigurnošću ne može da kaže da li se Seve i Igor razvode ili je ljubav jača nego ikada.

Kada su priče o razvodu počele, mediji su nagađali da je Severina došla u sukob sa svekrom i svekrvom i da je to povod za njen odlazak u Hrvatsku, gde boravi mesecima. Olivera, Dragan i Tamara otpratili su snahu na „Instagramu“ i tako dodatno pojačali sumnje medija. Sada se konačno oglasio i Severinin svekar Dragan Kojić Keba i otkrio da li je razvod Igora i Severine Kojić samo trač, ili se iza cele priče nešto krije.

Pročitajte: Pale maske: Severina o problemima u braku nije pričala, ali je Igor jednom rečenicom sve otkrio

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐃𝐑𝐀𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐎𝐉𝐈𝐂 𝐊𝐄𝐁𝐀 (@dragankojickeba) on Apr 5, 2020 at 5:40am PDT

‒ Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade ‒ rekao je Keba za „Alo“.

‒ Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu.

Pročitajte: Severina stavila tačku na glasine o razvodu - Igoru poručila ovo (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Apr 1, 2020 at 12:38am PDT

Severinin svekar je, izgleda, zaboravio sukobe, ako ih je uopšte bilo. Sudeći po njegovom odgovoru, sve i da je bilo sukoba, još ima nade da će Seve i Igor sačuvati brak i pobediti sve nesuglasice.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još