Ponosna baka Jolanda Hadid podelila preslatku fotografiju svoje unuke

Ponosna baka Jolanda Hadid podelila preslatku fotografiju svoje unuke

Autor: | 20/10/2020

0

Jolanda Hadid oduševljena je novom životnom ulogom - ulogom bake, i trudi se da svoju preslatku unuku viđa svakodnevno. Njena ćerka, poznata manekenka Điđi Hadid, pre nešto manje od mesec dana na svet je donela svoje prvo dete. Rođenje devojčice čitava porodica jedva je dočekala, a presrećni otac oglasio se i na "Instagramu".

- Naša devojčica je ovde, zdrava i prelepa. Nemoguće je rečima opisati osećanja. Ljubav koju osećam prema ovom sićušnom stvorenju je izvan mog razuma. Zahvalan sam što sam je upoznao, što je mogu zvati svojom i na životu koji ćemo imati zajedno – poručio je oduševljeni Zejn.

Pročitajte: Lepota je beznačajna bez zdravlja - Jolanda Hadid se odrekla implanta, botoksa i filtera

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zayn Malik (@zayn) дана 23. Сеп 2020. у 8:17 PDT

Osim ponosnih roditelja, rođenje devojčice najviše je obradovalo i baku Jolandu.

- Moje srce je prepuno ljubavi i radosti prema ovoj maloj devojčici ona je anđeo koji nam je poslat odozgo. Hvala mami i tati što su me učinili bakom. Volim svaki minut toga - napisala je Jolanda na svom "Instagram" nalogu i objavila prelepu fotografiju nastalu sa nedavno rođenom unukom.

Pročitajte: Jolanda Hadid u zagrljaju sa ćerkama Điđi i Belom (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели YOLANDA (@yolanda.hadid) дана 18. Окт 2020. у 11:14 PDT

Jolanda je ove godine ostala bez svoje majke, koja joj je bila velika podrška u životu. Krajem leta dala je intervju za "RTL" gde je priznala koliko se raduje rođenju unuke.

- Veoma sam uzbuđena što ću u septembru postati baka. Posebno se svemu radujem, jer sam nedavno izgubila svoju majku. Ali ovo je lepota života. Jedna duša nas napusti, a nova dođe ka nama. Veoma smo blagosloveni - rekla je majka Điđi i Bele Hadid.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram