Džef Bridžis teško bolestan: Istina je, imam rak

Džef Bridžis teško bolestan: Istina je, imam rak

Autor: | 20/10/2020

0

Džef Bridžis danas je na svom "Tviter" nalogu objavio post koji je ceo svet rastužio. Slavni holivudski glumac saopštio je da su mu lekari predočili tešku dijagnozu, a lečenje je već započeto.

- Kao što bi rekli, novo sr*nje se desilo - imam limfom. Iako je ozbiljna bolest, srećan sam što o meni brinu odlični lekari i što su prognoze dobre. Počinjem terapiju i obaveštavaću vas o svemu - napisao je junak filma "Veliki Lebovski".

Bridžis, koji ima 70 godina, osvojio je Oskara za najboljeg glumca 2010. godine, za ulogu pevača alkoholičara u filmu "Crazy Heart". Poznat je i po ulogama u filmovima "The Last Picture Show", "The Contender" i "Starman", kao i po kultnom filmu "Veliki Lebovski" iz 1998. godine, u kome igra Baticu, besposličara iz Los Anđelesa.

I dok se većina poznatih za života venča i razvodi čak nekoliko puta, Džef Bridžisi njegova supruga Suzan Geston dokaz su prave ljubavi. Njihov brak traje više od 40 godina, a glumac je otkrio kako u novčaniku ima supruginu fotografiju i to onu iz 1975. godine kada su se i upoznali.

Pročitajte: Džef Bridžis i Suzan Geston - Ljubavna priča duga 40 godina koja je započela ultimatumom

– Znao sam da sam ludo zaljubljen u svoju suprugu čim sam je video – priznao je Džef za strane medije i objasnio kako kako je odbila njegov poziv i prvo nije htela na sastanak s njim. Ali, sudbina je odlučila da to neće biti njihova jedina šansa.. Zato su se svega nekoliko večeri kasnije sreli. Privlačnost među njima držala ih je na plesnom podijumu celu noć. Zaljubili su se i od tada su postali nerazdvojni. Kada se snimanje Džefovog filma završilo, Suzan je odmah otišla s njim u Kaliforniju.

U 40 godina braka, par je porodicu proširio sa tri ćerke, a sada već imaju i unuka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram