Laguna i Delfi sajam knjiga od 15. oktobra do 1. novembra!

Laguna i Delfi sajam knjiga od 15. oktobra do 1. novembra!

Autor: | 14/10/2020

0

U svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 15. oktobra do 1. novembra 2020. očekuje vas Delfi sajam knjiga uz sjajne popuste i akcije.

Pored Lagune, Delfi sajmu knjiga priključilo se i skoro 90 drugih izdavača a čitaoci dobijaju sve najvažnije knjige domaćih izdavača na jednom mestu.

Ovoga puta popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, ali na taj popust odobravamo dodatnih 15% ukoliko se odlučite za 3-5 knjiga, odnosno 20% ukoliko birate 6 ili više naslova Lagune.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u knjižarama.

Popust na knjige drugih izdavača koji su se priključili sajamskim danima biće 10%, a ako se odlučite za 3-5 izdanja dobićete dodatnih 15%, odnosno dodatnih 20% ukoliko odaberete 6 ili više naslova. 

Svi ovi popusti i akcije važiće i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, a u ponudi će biti i akcija 3 za 299!

U toku trajanja sajamskih dana za onlajn kupovinu preko oba sajta važiće besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije i povlašćena cena isporuke DHL-om za Hrvatsku, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Bilo da se odlučite da posetite neku od knjižara Delfi ili neki od Laguninih klubova čitalaca, ili da knjige birate od kuće, preporučujemo vam da najpre na sajtu www.laguna.rs pogledate ponudu najnovijih izdanja, hitove domaće i strane književnosti i knjige za decu.

Budući da će ovoga puta izostati druženje sa piscima, potpisane primerke novih knjiga domaćih autora moći ćete da nabavite u knjižari Delfi SKC, Delfi knjižari „Borislav Pekić“ u Knezu, kao i u knjižarama Delfi u Nišu u Obrenovićevoj 3 i u Delfi knjižari „Jovan Jovanović Zmaj“ u Zmaj Jovinoj 12 u Novom Sadu.

Banca Intesa je i ove godine prijatelj Lagune i knjižara Delfi tokom Sajamskih dana, a manifestaciji su se pridružili i Bambi, Grand kafa, Sarantis, Henkel, Oriflame, DexiCo kids, Haier, Generali.

Uz svaku kupovinu očekuje vas poklon.

Dobro došli!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo