Pravi džentlmen: Veljko Ražnatović zaštitio Bogdanu od velikog skandala

Pravi džentlmen: Veljko Ražnatović zaštitio Bogdanu od velikog skandala

Autor: | 14/10/2020

0

Bogdana i Veljko Ražnatović konstantno su pod budnim okom javnosti, a mnoge naročito interesuje Bogdanin život. Upravo zbog toga Veljkova supruga se trudi da privatnost sačuva za sebe. Svoj „Instagram“ čuva od „radoznalih pogleda“, ali ni na taj način nije ostala bezbedna.

Bogdana i Veljko Ražnatović ovih dana našli su se u problemu, kome je kao pravi džentlmen Veljko stao na kraj. Naime, jedna „fan“ stranica na „Instagramu“ pod Bogdaninim imenom objavljivala je njene fotografije, a onda je u njeno ime reklamirala brendove koje Bogdana ne koristi.

Pročitajte: Preslatka porodica - Bogdana i Veljko sa sinom u prvoj šetnji (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Apr 7, 2020 at 1:22pm PDT

– Bogdana zaista nema ništa protiv „fan page“ stranica, ima ih mnogo, ali devojka, momak ili ko god da se krije iza ovog profila zaista je preterao. Kao prvo, Bogdanin pravi „Instagram“ nalog je zaključan i ima baš mali broj ljudi koji je prate jer ne želi da deli privatnost sa javnošću, a onda se te „fan page“ stranice nekako domognu slika i kače ih na svoje profile ‒ rekao je izvor za domaće medije.

– Ljude očigledno veoma zanima život sestara Rodić, Veljka i malog Željka kada u tolikom broju prate lažne profile koji objavljuju njihove fotografije. Čim je video da njegovu suprugu bezobzirno iskorišćavaju, Veljko je stao u Bogdaninu odbranu. Na svom profilu na „Instagramu“ objavio je da je ta „fan page“ stranica lažna i zamolio sve svoje pratioce da je prijave, pa je stranica ubrzo uklonjena. Ovo nije prvi put da se dešavaju ovakve stvari, Veljku i Anastasiji su ranije to često radili, otvore profile, stave njihove slike i dopisuju se sa ljudima i marketinškim firmama u njihovo ime. To je ozbiljan prekršaj, krađa identiteta, ali je vrlo teško otkriti ko stoji iza svega toga ‒ dodao je izvor.

Veljko je kao pravi džentlmen odmah zaštitio suprugu. To što su Anastasija i on, kao Cecina deca, pod budnim okom javnosti na znači da Bogdana mora da pokazuje svoj život, a posebno ne mora da se suočava sa krađom identiteta.

Pročitajte: Intimno slavlje porodice Ražnatović - Veljko i Bogdana krstili sina Željka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 15, 2020 at 5:00am PDT

– Znamo da je fan stranica, ali osoba koja stoji iza profila komentariše i odgovara u njeno ime i reklamira proizvode sa kojima ona nema saradnju. Prijavite ih – bio je kratak i jasan Veljko.

Od početka veze Veljko je izuzetno zaštitnički nastrojen prema Bogdani, a ona je veoma srećna žena što pored sebe uvek ima nekoga ko će je štititi.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti