Prošlo je skoro 365 dana, Seka Aleksić oduševljena: Srećna sam!

Prošlo je skoro 365 dana, Seka Aleksić oduševljena: Srećna sam!

Autor: | 13/10/2020

0

Seka Aleksić posao je zbog rođenja drugog sina u potpunosti stavila po strani. Maksimalno se posvetila sinovima Jakovu i Jovanu i zajedno sa suprugom Veljkom uživala u njihovoj porodičnoj oazi mira u Staroj Pazovi. Kako je estradu pogodila ogromna kriza zbog korona virusa, nastupa i putovanja skoro i da nema, ali ne i kod Seke. Ona je konačno, posle godinu dana, odlučila da je vreme za povratak pred publiku. Neposredno pred poletanje na povratnički nastup u Lucernu, Seka je za "Exkluziv", odlično raspoložena, priznala da je oduševljena što se vraća na scenu.

- Nasmejana i raspoložena sam zbog svojih klinaca, a naravno da sam srećna i što idem da radim s obzirom na situaciju i sve što nam se dešava. Pre svega toga sam bila trudna, pa nisam ni zbog toga radila poslednjih nekoliko meseci trudnoće. Baš sam skoro računala skoro godinu dana nisam radila - priznala je Seka.

Pročitajte: Seka Aleksić slavi deceniju braka - Prelepa poruka za supruga Veljka (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 11. Окт 2020. у 9:50 PDT

Kako skoro godinu dana nije sela ni u avion, pevačica nije krila uzbuđenje, pa je samo kroz osmeh prokomentarisala:

- Osečam se kao početnik.

Zanimljivo je da ovog puta supruga Veljka nije bilo na aerodromu, a prva pomisao je da ostao kod kuće sa mališanima. Seku su pred let dočekali njeni momci iz benda, ali od Veljka nije bilo ni traga ni glasa.

- Ne, ne. Veljko je već putovao, preseda u Cirihu, tako da će nas on tamo čekati. Nigde ne idem sama, tj nisam voljna da idem bilo gde bez njega - rekla je Seka i tako po ko zna koji put potvrdila da joj je suprug najveća podrška za sve u životu.

Pročitajte: Hram ljubavi - Ovde živi Seka Aleksić (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 28. Сеп 2020. у 1:37 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti