Kao bliznakinje: Upoznajte rođenu sestru Dragane Mirković (foto)

Kao bliznakinje: Upoznajte rođenu sestru Dragane Mirković (foto)

Autor: | 12/10/2020

0

Rođena sestra Dragane Mirković nije često u javnosti, pa mnogi ni ne znaju da popularna pevačica uopšte i ima sestru. Pored supruga Tonija Bijelića i dvoje dece Marka i Manuele, kao najveću podršku u životu Dragana ima i nju. Naime, Dušica Krumov je Draganina desna ruka i na televiziji poznatog para u Srbiji obavlja sve važne poslove kada oni to nisu u mogućnosti. Dragana joj u potpunosti veruje i može da se osloni na nju.

Pročitajte: Kao tinejdžerke - Brena i Dragana Mirković uživaju na zajedničkom odmoru (foto)

Dušica je veoma vezana za svoju sestru i veoma su bliske iako su udaljene stotinama kilometara. Dušica je Draganina desna ruka i najveća pomoć oko svega u životu.

- Jako mi je žao što nije upisala muzičku školu u Požarevcu. Ona je položila prijemni, ali su tada rekli da je starija - rekla je svojevremeno za domaće medije Dušica o svojoj sestri Dragani.

Rođena sestra Dragane Mirković danas slavi

A kako danas nisu jedna pored druge, a imaju veliki razlog za slavlje, Dragana je odlučila da rođenoj sestri rođendan čestita putem Instagrama.

- Srećan rođendan najboljoj sestri na svetu - napisala je Dragana na fotografiji sa Dušicom. Iznenađujuće je koliko njih dve liče, pa se u komentarima može pročitati da su toliko slične, da je čudo da nisu bliznakinje. Dragana ne postavlja često privatne fotografije, pa je ovo bilo jedno veliko iznenađenje kako za fanove

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, facebook, instagram printscreen

Slične Vesti

Najnovije vesti