Snimak koji je zgrozio svet: On je napao našu sjajnu Oliveru Jevtić (video)

Snimak koji je zgrozio svet: On je napao našu sjajnu Oliveru Jevtić (video)

Autor: | 12/10/2020

0

Srpska atletičarka Olivera Jevtić doživela je juče tokom trke na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji napad koji je šokirao kako domaću, tako i svetsku javnost. Na samom startu trke nepoznati muškarac usudio se da svom snagom tela udari i odgurne Oliveru, koja je od šoka odmah pala. Prilikom udara o zemlju, Olivera je zadobila udarac od koga je nekoliko trenutaka bila bez svesti. Agencije prenose da su joj lekari konstatovali i hematom na glavi.

Olivera je za užički portal "Oglasnatabla", odmah posle napada, rekla da je dobro posle svega što joj se desilo u Sofiji. Istakla je da nije mogla da nastavi trku zato što je zadobila bolne povrede kuka i glave i da je još u šoku. Olivera Jevtić je odmah krenula nazad za Srbiju.

Pročitajte: Košarkaš Nikola Peković u veoma teškom stanju, lekari se bore za njegov život

Već danas otkriveno je ko je muškarac koji je na tako brutalan način odlučio da sjajnu Oliveru Jevtić eliminiše iz trke. U pitanju je Bugarin Bojan Vačev, koji je kao učesnik trke namerno gurnuo srpsku dugoprugašicu dok je trčala prenose domaći mediji.

- Policija ima dosije, zna njegovo ime. Namerno je sakrio broj. Želeo je da izbaci Oliveru iz trke, jer je nagradni fond iznosio nekoliko hiljada evra. Nije udaren neki slučajni prolaznik, već potencijalna pobednica. Vidite da se napadač okreće oko sebe i da gleda koga treba da napadne - napisala je Iana Kara, žena koja je pokrenula "istragu" na "Fejsbuku".

Naime, Kara je opisala incident i zamolila sve da joj pomognu da se identifikuje napadač:

- Dogodio se neviđen incident na sportskom događaju od strane jednog učesnika prema drugom. Izvršen je sa predumišljajem, što se i vidi na snimku. Žrtva je Olivera Jevtić, učesnica na šest Olimpijskih igara. Ako neko prepoznaje mladića u crnoj trenerci neka kaže policiji o kome je reč. Hvala unapred.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OGLASNA TABLA (@oglasnatabla) дана 12. Окт 2020. у 4:02 PDT

Vačev je posle trke pohvalio rezultatom na maratonu.

- Top 600, dobar sam, Sofijski maraton - a zatim su usledili oštri i nimalo prijatni komenatri brojnih ljudi. Bugarska policija veoma je brzo reagovala i za manje od 24 sata uhapsila Vančeva. Pretostavlja se da je motiv napada na legendarnu srpsku atletičarku novac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram