Isplivali detalji sreće: Hari i Megan potvrdili novitete

Isplivali detalji sreće: Hari i Megan potvrdili novitete

Autor: | 12/10/2020

0

Megan Markl i Hari otkako su se preselili u Ameriku, a posebno od kako su kupili novi dom u Santa Barbari, skoro i da ne pričaju o privatnom životu. Sredinom jula Megan i princ Hari doneli su odluku i da tuže fotografa koji je nedozvoljeno snimao njihovog sina Arčija kako se igra u dvorištu porodičnog doma u Sjedinjenim Američkim Državama. Odlučili su da pokrenu pravni postupak protiv neimenovanog fotografa koji je dronom snimao njihovog četrnaestomesečnog sina u vreme karantina. Samim tim, priče u javnosti o njihovom nasledniku skoro i da nije bilo.

Pročitajte: Udarna vest u svim svetskim medijima - Princ Hari i Megan potvrdili novosti!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) дана 11. Окт 2020. у 8:33 PDT

Međutim, u njihovom poslednjem javnom video pojavljivanju Megan Markl i Hari oduševili su vestima. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa razgovarali su sa Malalom Jusufzai, devojčicom koja je diplomirala na Oksfordu u vreme pandemije. Video diskusija obavljena je baš na Međunarodni dan devojčica, a u centru razgovora bilo je obrazovanje. Ipak, sjajno raspoložena Megan prvi put posle toliko vremena govorila je o sinu Arčiju,

- Da se nije desio kovid, putovali bismo i radili tako mnogo. Samim tim propustili bismo mnogo prelepih momenata u kojim smo u izlaciji uživali. Bili smo tu za Arčijeve prve korake, prvo trčanje, prvi pad, za sve - vidno raspoložena je ispričala Megan.

Pročitajte: Megan i Hari presrećni - Maleni Arči izgovorio prvu reč

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 👑Catherine•Mary•Meghan•Sofia👑 (@catherine_mary_meghan_sofia_) дана 12. Окт 2020. у 7:26 PDT

- Bilo je to sjajno iskorišćeno vreme za porodicu, a to je najvažnije u životu - zaključila je Megan pričajući o sinu koji je na svet došao u maju 2019. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još