Top frizure koje nošenje zaštitne maske neće pokvariti (foto)

Top frizure koje nošenje zaštitne maske neće pokvariti (foto)

Autor: | 10/10/2020

0

Zaštitne maske i moda usko su povezane od kako je u čitavom svetu zavladala pandemija virusa korona. Brojne dizajnerske kuće uveliko izbacuju zimske modele, a druge se spremaju za proleće 2021. godine. Bilo da su jednobojne ili šarene, maske polako bivaju jedan od "must have" aksesoara.

Čini se da su pripadnice lepšeg pola podeljenje kada je u pitanju nošenje maski. Naime, dok su jedne oduševljene, i sa radošću kupuje maske različitih boja, i dezena, druge su prilično besne, jer ne mogu da nose omiljene frizure. Ali kako je zdravlje svih nas na prvom mestu, polemike da li su one neophodne ili ne neće ni biti, već vam prestavljamo top frizure koje će vam sjajno pristajati iako imate masku.

Pročitajte: Moda je izgubila kompas - Ovo je vizir protiv korone koji košta 800 evra (foto)

Zaštitne maske i moda - Uvrnute pletenice su potpuni hit

Umesto da svaki pramen kose pletete u pletenicu, jednostavno ih izuvijajte, vežite tračicama u boji i imaćete savršenu frizuru. Ovako stilizovana kosa neće vam smetati prilikom nošenja maske, niti će vaše uši izgledati drugačije, ukoliko ih trake od maske pomere.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sarah 🦁 (@guessarah) дана 11. Апр 2020. у 8:59 PDT

Neka maska bude deo vašeg stila

Ukoliko maska smeta vašim ušima i traka nije dovoljno dugačka, već stalno pomera uši ka napred, zakačite je jednostavno nekom prelepom ukosnicom ili šnalom. Bićete iznenađeni koliko će vaša podignita kosa u visoki rep ili punđu izgledati prelepo.

Evo nekoliko veoma kreativnih rešenja.

Pročitajte: Svet mode tuguje - Kreator Kenzo Takada preminuo od korone

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olivia Smalley Hair Hacks (@omgartistry) дана 28. Мај 2020. у 9:35 PDT

Podignite kosu kao Kortni Kardašijan

Frizura koju je nedavno ponela Kortni Kardašijan postala je opšti hit. Podignut visoki rep, ali samo do pola, tako da zadnji deo kose može lagano da pada već je postao pravi trend. Ovako nameštena frizura stajaće nepromenjeno čak iako nekoliko sati morate da nosite zaštitnu masku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) дана 2. Јул 2020. у 11:36 PDT

Igrajte se bojama, sada je pravo vreme za to

Više nego ikada sada možete da se igrate sa bojama. Tonirajte vašu kosu kako god želite i jedan njen deo uklopite za zaštitinom maskom. Možete ofarbati samo nekoliko pramenova, a ukoliko smete uradite to na čitavoj kosi. Trend kaže da su dve boje na glavi sada definitivno "in".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🦡 Tom Badger 🦡 (@tombadgerhair) дана 8. Сеп 2020. у 11:14 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram