Košarkaš Nikola Peković u veoma teškom stanju, lekari se bore za njegov život

Košarkaš Nikola Peković u veoma teškom stanju, lekari se bore za njegov život

Autor: | 10/10/2020

0

Nikola Peković korona virus ima već neko vreme 

Bivši košarkaš Partizana i crnogorske reprezentacije Nikola Peković, zaražen je korona virusom i nalazi se u teškom stanju sa upalom oba plućna krila. Loše vesti koje dolaze iz Crne Gore načisto su uznemirile celokupnu javnost, a detalja o Pekovićevom stanju nema mnogo.

Nikola Peković korona virus dobio je pre nekoliko nedelja, a sa simptomima virusa kovid-19 primljen je u podgoričku bolnicu pre 15 dana. Nažalost, stanje mu se u međuvremenu pogoršalo i morao je da bude priključen na respirator, prenosi "Telegraf".

Pročitajte: Veliko slavlje u Bečićima - Venčao se Nikola Peković (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MONDO Sport (@mondorssport) дана 10. Окт 2020. у 3:27 PDT

On se od januara ove godine nalazi na funkciji tim menadžera u košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore. Osim za Partizan, Peković je u bogatoj karijeri igrao i za Atlas, Avala Adu, Panatinaikos i Minesota Timbervulvse. Sa Panatinaikosom je 2009. osvojio Evroligu, a 2008. je na NBA draftu bio 31. pik. Obavljao je i funkciju predsednika KK Partizan, a iz kluba je otišao 2017. godine, navodi "Mondo".

Pročitajte: Nikola Peković - Priželjkujem da se skrasim, ali sam dosta komplikovan

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AK47 🏀♥️ (@ak47basket) дана 10. Окт 2020. у 3:29 PDT

Proslavljeni košarkaš venčao se 2016. godine u Crnoj Gori sa osam godina starijom izabranicom Violetom Milinković, doktorkom iz Pljevalja, a svadbeno veselje priređeno je u hotelu u Bečićima. Na svadbu je došlo mnogo poznatih ličnosti. Kako se spekulisalo, mladenci nisu žalili novac da sve bude glamurozno, pa su tako čak 40.000 evra odvojili samo za muziku. Goste su zabavljale brojne estradne zvezde: Ana Bekuta, Miroslav Ilić, Romana Panić, Bane Mojićević, Dženan Lončarević, Milan Dinčić, Rada Sarić, Petar Mitić i Dragiša Trajković Đani.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram