Ena Popov slavi: Jedna rođendanska čestitka posebno se izdvojila (foto)

Ena Popov slavi: Jedna rođendanska čestitka posebno se izdvojila (foto)

Autor: | 09/10/2020

0

Ena Popov ima povod za slavlje. Nakon izuzetno teške godine i velikog gubitka, ona je ponovo nasmejana. Voditeljka slavi trideset četvrti rođendan u krugu porodice i ne krije sreću.

Pre nekoliko meseci Ena Popov ostala je bez svoje najveće podrške u životu. Izgubila je oca. Nakon toga, u krugu svoje prodice i uz svu ljubav ćerkica Mile i Rije i partnera Nenada Čanka. Nedugo zatim, Ena Popov bila je na meti osude, jer su je okarakterisali kao ženu koja je estetskim korekcijama potpuno izmenila lični opis.

Pročitajte: Ena Popov nikad atraktivnija - Otkrila šta radi kada joj muž nije kod kuće (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on Sep 3, 2020 at 4:56am PDT


Ipak, uz adekvatan odgovor, na svom "Instagramu" Ena je prešla i preko toga. A sada slavi rođendan u krugu najbližih i u novu godinu svog života ulazi jača i spremnija za nove radne pobede. Pred voditeljkom je nova televizijska sezona, a iza nje sjajna kolekcija kupaćih kostima, kojom je postigla ogroman uspeh.

Ovaj rođendan proslavila je prvo na svom radnom mestu, gde su je kolege obradovale cvećem i malim znacima pažnje, a onda je sa porodicom otišla na rođendanski ručak.

Od restorana u kome je slavila dobila je najsimpatičniju rođendansku čestitku. Naime, na tacni sa kolačima, pisalo je: "Zauvek dvadeset jedna!", na šta je Ena duhovito odgovorila:

- Kako su samo znali koliko punim godina.

Pročitajte: Posle velikog gubitka Ena je nastavila dalje i izgleda bolje nego ikad (foto)

Voditeljki želimo da do sledećeg rođendana ostvari sve snove i ostane uvek svoja, bez dlake na jeziku i sa širokim osmehom na licu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram, Instagram story printscreen