Žestoka borba za njenu imovinu košta je osnovnih ljudskih prava: Britni Spirs posle izjave advokata gubi sva prava na slobodu?

Žestoka borba za njenu imovinu košta je osnovnih ljudskih prava: Britni Spirs posle izjave advokata gubi sva prava na slobodu?

Autor: | 09/10/2020

0

Britni Spirs nema prava da slobodno donosi odluke, ne samo kada je u pitanju njen poslovni već i privatni život. Kraljica popa živi pod konstantnim nadzoromo staratelja, koji doslovno upravljaju njenim životom. Sve je počelo pre dvanaest godina, kada je zvezda na vrhu karijere imala krizu psihičkog zdravlja.

Naime, otac i advokat pevačice upravljaju njenom imovinom, kapitalom, ali i privatnim životom poslednjih dvanaest godina. Sve je počelo 2007. godine nakon razvoda od Kevina Federlajna, kada je izgubila starateljstvo nad decom.

Pročitajte: Bivši menadžer Britni Spirs ima dve zabrane, a jedna je nesvakidašnja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Sep 10, 2020 at 3:00pm PDT


Sada je Britni Spir odlučila da se bori za slobodu. Pevačica se uz pomoć advokata upustila u sudski proces, tokom kog će se boriti da se oslobodi konstantne kontrole svog oca Džeremija. Suđenje je otpočelo, a ono što niko nije očekivao je izjava njenog advokata Sema Ingama, koji je njeno mentalno stanje uporedio sa pacijentom u komi.

Prema pisanju stranih medija, advokat je na sudu rekao da Britni nije sposobna da razume kakve dokumente potpisuje. Tokom suđenja, advokat je tražio da Britni ima pravo na njegovu stručnu pomoć pri potpisivanju svih važnih dokumenata.  Zahtev za ovim postupkom podnet je kako bi se barem donekle ograničila apsolutna vlast Britninog oca nad njenim životom.

Ipak, ukoliko bi do ovoga došlo, Britnina prava prenela bi se sa oca na advokata, a ona ponovo ne bi imala kontrolu nad svojim životom.

Pročitajte: Britni Spirs se oglasila nakon izlaska sa psihijatrije - Toliko tračeva i pretnji smrću mojoj porodici!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on May 18, 2020 at 4:36pm PDT


Nakon suđenja i pisanja o njemu u medijima, Džeremi Montgomeri se oglasio samo jednim komenarom:

- Ti teoretičari zavere nemaju pojma. Sud u Kaliforniji će odlučiti što je najbolje za moju ćerku. Ja sudu moram da prijavim svaki dolar koji sam potrošio. Kako bih, pobogu, mogao da ukradem nešto? Ljudi nam prete smrću. Ne želimo takve obožavaoce. Ja volim svoju ćerku i svu svoju decu. - opravdao se on, posle žestokog napada fanova, koji su pokrenuli #freeBritney pokret, za oslobođenje pop princeze.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram