Ovo još niste videli: Šminker, frizer i nova profesija u životu Marije Šerifović (video)

Ovo još niste videli: Šminker, frizer i nova profesija u životu Marije Šerifović (video)

Autor: | 06/10/2020

0

Jedan od najmoćnijih vokala sa naših prostora, Marija Šerifović, šokirala je svoje fanove, kada je objavila "Youtube" video, koji počinje rečenicom: "Danas prestajem da pevam". Naravno kako je Marijin smisao za humor nadaleko poznat, jasno je bilo da je reč o šali, ipak, Marija Šerifović ostavlja pevanje, bar na kratko. Kako je u jeku pandemija korona virusa, pa su nastupi dosta smanjeni, Marija je odlučila da se oproba u trenutno najpopularnijoj profesiji, a to je "Youtuber".

Svoj prvi video već je objavila na pomenutoj platformi, a ono što smo imali prilike da vidimo, mnoge je iznenadilo. Pevačica je svoje pratioce povela kroz jedan svoj dan, a onda je pokazala da baš kao i sve druge žene posećuje frizera i šminkera, što od nje mnogi nisu očekivali.

Pored svog "beauty" dana, pratioce je povela na snimanje "Zvezda Granda", a ujedno je pokazala i kako priprema svoje kandidate za takmičenje.

Pročitajte: Marija Šerifović u šoku - Prijateljstvo sa Jelenom moglo je skupo da je košta

U opisu videa, Marija se obratila svojim pratiocima:

- Lutke moje, kako od pevanja za sada nema ništa, menjam profesiju! Nadam se da ćete uživati u ovom videu i, naravno, samo bez sikiracije - napisala je Marija uz svoj prvi vlog.

Marija je tokom snimanja videa bila beskrajno duhovita i šarmantna, a sudeći po sadržaju vloga, koji od nje niko nije očekivao, ne sumnjamo da će napraviti karijeru podjednako sjajnu, kao pevačku.

Pročitajte: Marija Šerifović smršala! Oduševićete se kako sada izgleda (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti