Ženstvene kombinacije i vitka linija: Indira Levak je neprepoznatljiva (foto)

Ženstvene kombinacije i vitka linija: Indira Levak je neprepoznatljiva (foto)

Autor: | 05/10/2020

0

Nekadašnja pevačica grupe "Colonia" Indira Levak proteklih meseci intenzivno je radila na svom izgledu. Izgubila je suvišne kilograme, redovno je trenirala i doživela neverovatnu transformaciju. Indira Levak izgled je promenila do neprepoznatljivosti, što je iznenadilo brojne poštovaoce njenog rada.

Naime, pevačicu su nekada pratili komentari da je manje ženstvena, a ona je poslednjom fotografijom na "Instagramu" dokazala upravo suprotno.

U odelu "pepito" dezena, i crvenim salonkama, Indira Levak izgleda kao milion dolara. Ono što posebno oduševljaava je njena vitka linija i savršene obline.

Pročitajte: Indira Levak o majčinstvu - Čovek priželjkuje, a Bog određuje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on Oct 4, 2020 at 11:15am PDT

Pevačica je doživela potpunu transformaciju, a jednom prilikom otkrila je tajnu svoje vitke linije.

- Svi koji otkrivaju čarobne formule bez treninga i uravnotežene ishrane ustvari prodaju maglu i to često ne jeftino. Pa bih ja rado tajnu preformulisala u formulu moje vitke linije, a ona je redovna vežba uz adekvatan program treninga, stručan nadzor mog supruga i uravnotežena zdrava ishrana. Ponekad i pogrešim kad je u pitanju hrana, ali greh je uvek sladak, ko bi odoleo - rekla je pevačica.

Prilikom tog intervjua, otkrila je da joj je suprug lični trener i najveća potrška, tokom perioda mršavljenja.

Pročitajte: Indira Levak - Moj put je bio jako težak, roditelji nisu imali novca

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on Oct 4, 2020 at 5:37am PDT


- Ponekad i samoj sebi idem na živce koliki sam perfekcionista, ma to ja onako malo glumim, a ustvari sam zahvalna na trudu koji ulaže u mene. On je daleko najbolji trener s kojim sam radila, pre svega vrhunski je stručnjak, psiholog i motivator. Sve gleda široko, kalkuliše do zadnjeg detalja prilikom svake vežbe i obožava to što radi - prenosti Indirine reči "Blic".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti