Ćerka Dženifer Lopez preko noći donela veliku odluku, pevačica je u suzama moli da to ne radi

Ćerka Dženifer Lopez preko noći donela veliku odluku, pevačica je u suzama moli da to ne radi

Autor: | 05/10/2020

0

Ćerka Dženifer Lopez, iako ima samo 13 godina, ne želi više da živi kao do sada. Donela je odluku koja se njenoj mami nikako ne sviđa, pa je u domu slavne pevačice prilično napeto. Naime, kako prenose strani mediji mediji Ema je shvatila  je shvatila da više ne može da živi sa majkom i njenim verenikom Aleksom Rodrigezom i želi da bude kod svog oca, pevača Marka Antonija.

Ema odluku nije donela preko noći, ali je do sada ćutala o svom planu. Ona smatra da je vreme da malo živi sa ocem jer joj mnogo nedostaje. Dodatni razlog njenog odlaska je to što ne može više da sluša svakodnevne majkine i Aleksove svađe.

Pročitajte: Dženifer Lopez - Srce mi je slomljeno

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 25. Јул 2020. у 9:11 PDT

‒ Ema se nije posvađala sa Dženifer. Ona joj je lepo i mirno objasnila da želi neko vreme da provede sa ocem. Pevačica je u sekundi bila šokirana, ali je svesna svega i poštuje ćerkinu odluku. Vidno je bila uznemirena posle razgovora i mnogo je zabolelo to što je ona jedan od razloga ćerkinog odlaska ‒ navodi izvor za američki tabloid.

Ćerka Dženifer Lopez ne želi da popusti

Pevačica je nebrojeno puta isticala da joj je sreća blizanaca Eme i Maksa najvažnija i da su joj deca uvek ispred svega.

‒ Kada postanete majka, ceo svet dobije novi smisao. Obožavam svoju decu koja tako brzo rastu. Ponekad želim da zaustavim vreme kako bi ona što duže ostala sa mnom. Ne mogu da zamislim dan kada će otići iz mog „gnezda“. Sigurna sam da će mi se srce slomiti ‒ rekla je u nedavnom intervjuu latino diva, ne sluteći da će taj trenutak doći pre nego što je mogla i da pretpostavi.

Pročitajte: Internet se usijao od komentara - Dženifer Lopez do detalja iskopirala Anu Nikolić? (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emme & Max 💫 (@coconuts.jlo) дана 16. Сеп 2020. у 12:36 PDT

Ćerka Dženifer Lopez svesna je da će njena majka ovo veoma teško podneti, ali i tako mala zna šta želi i ni u jednom trenutku nije htela da popusti.

‒ Ema nema ništa protiv Aleksa, ali njegov i Dženiferin odnos nije zdrav. Često se svađaju, što na Emu deluje veoma depresivno. Već je neko vreme prilično anksiozna i zbog toga želi da se malo udalji od majke i očuha i provede vreme sa ocem i njegovom izabranicom Rafaelom Modugno. Ema je oduševljena tatinom novom devojkom i njih dve imaju super odnos ‒ zaključio je izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 21. Јун 2020. у 8:58 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram