Ljubinka Klarić: Izgled mi nikada nije bio na prvom mestu, svi imamo mane

Ljubinka Klarić: Izgled mi nikada nije bio na prvom mestu, svi imamo mane

Autor: | 02/10/2020

0

Glumica Ljubinka Klarić, koju poslednjih meseci gledamo u hit-seriji “Tate”, sinonim je za lepu i negovanu ženu. Iako se na račun njenog izgleda često čuju komplimenti, ona skromno poručuje da niko nije savršen, ali da ne treba insistirati na besprekornosti. I prirodan izgled ima svoje čari, napominje, pridržavajući se čuvene devize “manje je više”

Koje novine su prvi jesenji dani uveli u vašu bjuti-rutinu?

‒ Donedavno sam koristila laganije kreme za lice i mleko za telo. Međutim, s prvim hladnijim danima primetila sam da mi je koža nešto suvlja, pa sam pojačala hidrataciju. Uvela sam hidrogel kremu, a redovno koristim i termalnu vodu.

Pročitajte: Glumica Ljubinka Klarić za “Hello!” - Iz Amerike sam se vratila sa „Oskarom” – sinom Kostom

Za razliku od nekih žena koje jedva čekaju da se ujutru našminkaju, stiče se utisak da vi s nestrpljenjem čekate veče da skinete mejkap.

‒ Upravo tako. (smeh) Kod mene je to čitav ritual u koji su uključeni razni proizvodi; od micelarne vode i gela za umivanje do hidrantne kreme na kraju. Imam osetljivu kožu i svesna sam da moram da joj se posvetim, tim pre što se bavim poslom u kome je lice u prvom planu.

Od poznatih žena, koje su pri tom i lepe, nekako se očekuje da u svakom trenutku izgledaju besprekorno. Vodite li se tom mišlju kad izlazite iz kuće?

‒ Ma, kakvi. Da se ne lažemo, svi imamo mane. Ne sećam se da sam srela osobu koja izgleda savršeno, a da nije našminkana. Opet, za sve postoji vreme i mesto.

Šta uvek imate u neseseru, odnosno u tašni?

‒ Ne nosim šminku sa sobom. Našminkam se kod kuće i više ništa ne diram. Moram da priznam da, ma koliko gledala stručnjake, nikada nisam naučila da se sama našminkam kako treba. Senku ne umem da nanesem, pa i ne pokušavam. Obično stavim sivi ajlajner koji ide uz plave oči, maskaru, puder, rumenilo i sjaj za usne.

Pročitajte: Glumica Ljubinka Klarić otkriva kako čuva svoj mir - Ne jurim, ne mogu da radim hiljadu stvari odjednom

Postoji li tretman koji biste rado probali, ali vam nedostaje hrabrosti?

‒ Da, postoji odličan tretman laserom, “resurfacing”, koji skida orožali sloj kože. Usput se uklone i sve nepravilnosti, fleke, manji ožiljci. To se nikada nisam usudila da uradim, mada su rezultati fantastični. Posle sedam dana, tokom kojih ne izlazite iz kuće, koža je mlada, sveža i nežna kao bebina.

Verujem da vam, kada čuju da vaša rođena sestra vodi jednu od najcenjenijih klinika za estetsku hirurgiju, kažu: „Blago tebi, možeš šta god hoćeš“.

‒ Pravo da vam kažem, ja nikada nisam bila zainteresovana za te stvari. Izgled mi nikada nije bio na prvom mestu, samim tim nisam ni razmišljala šta bi trebalo da poboljšam....

Ceo intervju sa Ljubinkom Klarić, kao i njene savete za negu lica i tela pronađite u najnovijem broju magazina "HELLO!" koji je u prodaji od 2. oktobra!

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti