Da li vam je sada manje drag: Vilijam Levi suprugu prevario sa čak 80 žena

Da li vam je sada manje drag: Vilijam Levi suprugu prevario sa čak 80 žena

Autor: | 30/09/2020

0

Vilijam Levi kada je počeo da se pojavljuje u telenovelama svi su predviđali blistavu karijeru, ali, onda je on poželeo da osvoji Holivud. Siguran u sebe i u talenat koji nosi, a naročito u svoj izgled zbog kojeg su ga i prozvali kubanski Bred Pit, krenuo je put velike slave. Međutim, karijera mu nije išla putem koji je zamislio i uloge koje je dobijao nisu mu donosile preveliku zaradu. A onda se pojavila vest i da je 2018. godine bankrotirao

Pročitajte: Vilijam Levi posle deset godina u zagrljaju rodne Kube

Bogat ili ne, Vilijam Levi bio je i ostao veliki šmeker i zavodnik. Iako se 2003. godine oženio i na večnu ljubav zakleo koleginici Elizabeti Gutjerez, sa kojom je dobio dvoje dece, nije bio uzoran suprug, Njegova lista žena sa kojima je bio tokom braka veoma je dugačka.

Iako je uvek isticao da za njega postoji samo jedna žena, čini se da ovaj zavodnik, kubanskog porekla, krije vrlo mračnu stranu svoje ličnosti. Znajući to, verujemo da bi malo koja žena poželela da bude u koži njegove supruge, koja mu je prevare opraštala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели William Levy / Actor Producer (@willevy) дана 13. Мај 2018. у 8:42 PDT

- Na setovima serija često je zavodio kolegice s namerom da ih odvuče u krevet. A neke od njih su i priznale da su bile sa njim u aferi. Jedna od njih je i Himena Navarate, partnerka iz serije "Oluja u srcu", koja je javno priznala da su bili ljubavnici - pišu strani tabloidi i navode da iako je odlazila od njega sa decom, supruga nije imala snage da zauvek sve prekine, pa mu se stalno vraćala.

Vilijam Levi dovodio se i u vezu sa Dženifer Lopez. Pevačica je ove navode oštro demantovala, a zatim se i oglasio i sam glumac koji je sve negirao.

Pročitajte: Vilijam Levi – “latino Bred Pit” koji je zaveo i Dženifer Lopez! (foto/video)

Konačnom kraju braka Elizabete i Vilijama presudila je afera sa glumicom Barbarom Lopez (28) s kojom nije skrivao hemiju na setu.

- Jedva je dočekao da je odvede u krevet. U pauzama bi joj govorio šta sve želi da joj radi, a ona nije mogla da mu odoli. Za njega je to bio samo seks, ali je zato ostao bez majke svoje dece - rekao je izvor blizak bivšim supružnicima. On je dodao i da glumcu kraj braka i rasturena porodica nisu bili dovoljni već se na sva zvona hvalio kako je bivšu supugu prevario sa čak 80 žena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели William Levy / Actor Producer (@willevy) дана 27. Окт 2019. у 7:46 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram