Šenon Doerti rasplakala svet: Teško je završiti sve poslove kad znaš da ćeš živeti još malo

Šenon Doerti rasplakala svet: Teško je završiti sve poslove kad znaš da ćeš živeti još malo

Autor: | 30/09/2020

0

Šenon Doerti rak je dobila po četvrti put, a kada je u februaru to pobelodanila, svet je ostao u šoku. Neutešna što nije uspela da pobedi opaku bolest, popularna Brenda iz serije "Beverli Hils", priznala je tada da je veoma umorna od svega.

– Pitanje je dana kad će procureti vest da imam rak u četvrtoj fazi. Vratio mi se rak, zato sam ovde. Ovo je teško prihvatiti na mnogo načina. Ima dana kad se pitam zašto ja, a ima dana i kad se pitam zašto ne ja, zašto neko drugi. Ko zaslužuje ovako nešto? Niko! - iskreno i u suzama je rekla Brenda u intervjuu za “ABC News”.

Pročitajte: Šenon Doerti - Luk je bio uz mene za vreme moje borbe s rakom, a sada ga više nema

Šenon Doerti rak proživljava jača nego ikada

Iako se sa opakom bolešću bori po četvrti put, Šenon je sada u iskrenom intervjuu za magazin "Elle" priznala da ne želi da prihvati da su joj dani odbrojani.

- Pokušavam da cenim sve male trenutke koje većina ljudi zapravo ne vidi ili uzima zdravo za gotovo. Male su stvari za mene uvećane. Imamo ovaj beskrajni "bunar" u sebi i radi se samo o tome da nastavimo da kopamo po tom bunaru u potrazi za snagom za suočavanje sa nedaćama, kao ida možemo da vidimo svu lepotu - rekla je Brenda i dodala:

- Počela sam da sagledavam svoj život i ono što sam radila i ono što nisam radila. Kakva sam bila s ljudima. Još nisam sela i krenula da pišem ta famozna pisma. To je nešto što tek treba da uradim. Ima stvari koje želim da kažem majci. Želim da moj suprug zna koliko mi je značio. Međutim, svaki put kad krenem da pišem, osećam se kao da je to moj kraj. Imam osećaj kao da sam tako već sve otpisala, a ja još ne želim da sve otpišem.

Pročitajte: Šenon Doerti u suzama - Vratio mi se rak, u četvrtom je stadijumu

Šenon Doerti rak ima, ali ne odustaje od života.

- I dalje se osećam kao jako zdravo ljudsko biće. Teško je sve sastaviti u reči, teško je završiti sve svoje poslove kad imaš oseća,j uprkos dijagnozi, da ćeš živeti još 10 do 15 godina. Verujem da se svi dijagnostikovani s karcinomom u četvrtom stadijumu tako osećaju, kao da svi drugi očekuju da ćeš ubrzo preminuti. Ja nisam spremna za smrt. Imam još života u sebi - zaključile je Šenon i svojim rečima rasplakala svet.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, youtube printscreen