Svi pričaju o novom modnom odabiru Nine Badrić: Najbolja kombinacija ikada (foto)

Svi pričaju o novom modnom odabiru Nine Badrić: Najbolja kombinacija ikada (foto)

Autor: | 29/09/2020

0

Nina Badrić stil i izgled dovela je do perfekcije i dok su tokom leta svi komentarisali njenu savršenu liniju, početak jeseni doneo je promene. Naime, Nina je sa letnjih odevnih kombinacija i kupaćih kostima, prešla na zanimljive jesenje "outfite", a njena poslednja fotografija na "Instagramu" pokrenula je lavinu komentara.

U bež kišnom kaputu i salonkama, Nina je dočekala jesen stilski nepogrešivom kombinacijom. Ipak, svi pričaju o izboru pantalona, koji je za nju pomalo neočekivan. Dok su Karleuša i Nataša Bekvalac neprikosnovene kraljice "lateksa", Ninu u takvom izdanju niko nije očekivao.

Ipak Nina Badrić prpoznatljiv stil neguje već dugo, pa je i laskave "lateks" pantalonice savršeno uklopila u svoju modnu priču. Uske pantalone od zanimljivog materijala istakle su Nininu sjajnu liniju, a ceo izbor outfita predstavlja pun pogodak, kada su jesenji trendovi u pitanju.

Pročitajte: Nina Badrić progovorila o majčinstvu - Volela bih da usvojim dete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Sep 27, 2020 at 1:25am PDT


Ninini pratioci oduševili su se ovim modnim iskorakom iz konfor zone, a Nina je dobila niz komplimenata na račun svog izgleda, ali i stila.

- Najbolja kombinacija do sada - glasio je jedan u nizu laskavih komentara.

A svi su se složili oko jednog - Nina Badrić nikad privlačnije i lepše nije izgledala!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti