Donald Tramp poslao poruku princu Hariju: Želim ti puno sreće u braku, trebaće ti!

Donald Tramp poslao poruku princu Hariju: Želim ti puno sreće u braku, trebaće ti!

Autor: | 25/09/2020

0

Princ Hari i Megan Markl imali su i svoje prvo zajedničko gostovanje na televiziji, od kada su se preselili u Sjedinjene Američke Države. Kao i u svojim obraćanjima putem "Zoom" aplikacije, i ovoga puta na "TIME" televiziji govorili su o društveno odgovornim temama. Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pozvali su na glasanje, koje se sprema u Sjedinjenim Američkim Državama, a progovorili su i o govoru mržnje na društvenim mrežama.

Pročitajte: Prelepe vesti stižu iz Los Anđelesa - Megan Markl je trudna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Sep 24, 2020 at 7:35am PDT


Iako su se tokom obraćanja trudili da ostanu neutralni, mnogi su zaključili da popularni par neće glasati za aktuelnog predsednika Donalda Trampa, koji sa kraljevskom porodicom ima dobre odnose. Čini se da je predsedniku to zasmetalo, pa je tokom konferencije za štampu u Beloj kući postalo jasno da Donald Tramp o Megan Markl nema najlepše mišljenje.

- Ionako nisam obožavatelj Meghan Markl. Takođe, želeo bih da kažem i ovo, a sigurno nije prvi put da mu to govore: Želim Hariju puno sreće u braku jer će mu pored nje sigurno trebati! - rekao je predsednik SAD-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on Jul 30, 2020 at 4:39pm PDT


Tokom obraćanja Megan je naglasila da je izlazak na izbore važna životna odluka. Izvor blizak dvoru otkrio je da je ovo veoma naljutilo kraljicu, jer vojvotkinja od Saseksa, govoreći o politici ne poštuje kraljevski protokol. Kada su čuli da je Donald Tramp o Megan Markl izneo svoje mišljenje, Bakingemska palata javno se ogradila od izjava mladog para, navodeći da oni nisu radni članovi kraljevske porodice i da je reč o njihovim ličnim stavovima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti