Berni Eklston presrećan: Dobio je unuku, a njegov dvomesečni sin drugaricu za igru!

Berni Eklston presrećan: Dobio je unuku, a njegov dvomesečni sin drugaricu za igru!

Autor: | 24/09/2020

0

Berni Eklston postao deda po šesti put!

Poznati milijarder i nekadašnji šef formule jedan, Berni Eklston pre samo dva meseca postao je otac po četvrti put. On i njegova, dvostruko mlađa supruga Fabina Floris dobili su sina Ejsa, a posle tri ćerke, njegovoj sreći nije bilo kraja. Sada, je njegova radost neopisiva, jer je po šesti put postao deka. Radosne vesti o porođaju ćerke Tamare, koju ima iz braka sa poznatom Srpkinjom Slavicom Eklston, podelio je sa javnošću.

- Apsolutno sam oduševljen što sam ponovo deda. Tamara je pre nedelju dana rodila devojčicu u istoj bolnici u kojoj je rođen i moj sin Ejs. Majka i dete su sjajno, malena je prekrasna. Ime joj je Serena i obe se već nalaze u okolini Gstada. Serena i Ejs su skoro vršnjaci pa će se moći da se igraju zajedno kada budu malo stariji. Oduševljen sam što je malena Serena konačno sa nama, sada imam priličnu kolekciju unuka - izjavio je Berni kroz smeh.

Pročitajte: Konačno sin - Berni Eklston u 89. godini postao tata, a ovo je ponosna mama (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Jun 20, 2020 at 11:25pm PDT

Tamara Eklston i njen suprug Džej Rutland u braku su verć sedam godina i imaju petogodišnju ćerku Sofiju, koja je oduševljena što je dobila sestricu, preslatku Serenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Mar 11, 2020 at 7:03am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti