Gledaoci iznenađeni njegovim postupkom: Filip Čukanović uveo velike promene u jutarnji program (video)

Gledaoci iznenađeni njegovim postupkom: Filip Čukanović uveo velike promene u jutarnji program (video)

Autor: | 23/09/2020

0

Filip Čukanović, voditelj, koji je ovih dana jedna od omiljenih tema domaćih medija, novo je lice jutarnjeg programa na "Prvoj" televiziji. Svoju karijeru započeo je kao šesnaestogodišnjak na televiziji "Pink", kada je privukao posebnu pažnju publike.

Na televiziji "Pink" radio je do 2014. kada je i sarađivao sa Jovanom i Srđanom, koji su tada jutarnji program vodili na "Pinku". Kasnije prelazi na "B92" gde postaje član infotmativne redakcije. Publika ga je posebno zavolela kada je više od mesec dana izveštavao o poplavama u Obrenovcu, a da je simpatije zadržao do danas, potvrđuju rejtinzi jutarnjeg programa "Prve" televizije.

Pročitajte: Filip Čukanović - Sreća mora da se zasluži i pravilno iskoristi da bi se vratila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Čukanović (@filipcukanovic) on Sep 20, 2020 at 9:58pm PDT


Filip Čukanović vodio je "Jutro" tokom letnje pauze Jovane i Srđana, a menadžment televizije bio je oduševljen rejtingom, koji je mladi voditelj imao. Sada, je Filip zamenio najpoznatiji voditeljski par u Srbiji, a gledaoce iz dana u dan oduševljava pozitivnom energijom.

Filip je rešio da jutarnji program pretvori u zabavan, ali i edukativni program, pa je gledaoce iznenadio svojim postupkom. Mladi voditelj u emisiji je, kako kaže "na prazan stomak" uradio pedeset sklekova, obučen u odelo, kako bi gledaocima do znanja stavio koliko je trening važan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Čukanović (@filipcukanovic) on Sep 22, 2020 at 10:34pm PDT

U jednom intervjuu za "Telegraf" Filip je istakao da mu je važno da emisija na kojoj radi bude gledana.

– Pred početak emitovanja moje emisije, Mira Adanja Polak mi je na jednoj večeri rekla: “Nemojte se opterećivati rejtinzima, radite za svoju dušu”. Rado bih je poslušao, ali nažalost to nije moguće.

Ukoliko svakodnevno bude pripremao po neko iznenađenje za gledaoce, rejtinzi emisije "Jutro", koja sada ima potpuno drugačiji koncept, biće nesumnjivo sjajni.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti