Sukob u domu Bekamovih ne jenjava: Snaha zadala nizak udarac Viktoriji Bekam

Sukob u domu Bekamovih ne jenjava: Snaha zadala nizak udarac Viktoriji Bekam

Autor: | 22/09/2020

0

U Londonu je zvanično počela nedelja mode, a ovoga puta, usled pandemije korona virusa, modne kreacije poznatih dizajnera predstavljene su virtuelnim putem. Među kreatorima, koji su ove sezone predstavili novu kolekciju našla se i Viktorija Bekam, koja je na svojoj reviji imala važne goste.

Naime, njen suprug, kao i sinovi Romeo i Kruz i ćerkica Harper bili su njena podrška i jedini gosti na virtuelnoj reviji. Savršeno stilizovani i sa zaštitnim maskama Bekamovi su još jednom pokupili svu pažnju javnosti, a radoznalom oku medija nije promakao najvažniji detalj.

Pročitajte: Viktorija Bekam ponela jesenji modni trend koji ćete obožavati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 21, 2020 at 8:26am PDT


Osim što se pisalo o besprekornom "outfitu" Viktorije Bekam i cele porodice, radoznalom oku javnosti nije promaklo da se najstariji sin Bekamovih, nije pojavio kao podrška majci. Ovaj gest Bruklina Bekama potvrdio je sumnje da je sukob u porodici Bekam, još uvek na snazi.

Naime, od kada su se Bruklin Bekam i Nikol Pelc verili, strani mediji ne prestaju da pišu o slavnoj porodici, a glavna tema je sukob u porodici Bekam. Iako su na svojim "Instagram" profilima i Dejvid i Viktorija podržali veridbu svog sina i iskazali neizmernu radost tim povodom, pisalo se da su Bruklinu postavili ultimatum.

Pročitajte: Uzbuđenje je splaslo, maske pale - Viktorija Bekam besna, postavila Bruklinu ultimatum

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Aug 10, 2020 at 9:26am PDT


‒ Ili mi ili svadbena zvona ‒ ultimatum je koji je porodica stavila pred mladog Bruklina, prenosi "Woman's day".

Dejvid i Viktorija zapravo su smatrali da je njihov sin suviše mlad i da je prebrzo doneo odluku u vezi svojih osećanja. Ipak, Viktorija nije ni slutila da će joj Nikol i Bruklin ubrzo uzvratiti istom merom.

Iako su oboje na svom "Instagramu" objavili video sa revije Viktorije Bekam u znak podrške, mladi par nije bio uz slavnu kreatorku. Njihov izostanak tumači se kao potvrda o sukobu u porodici Bekam, koja veoma uspešno demantuje sumnje, šireći ljubav o podršku preko društvenih mreža.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti