Bred Pit i Anđelina Džoli konačno na istoj strani: Podržali važnu odluku u životu ćerke Šajlo

Bred Pit i Anđelina Džoli konačno na istoj strani: Podržali važnu odluku u životu ćerke Šajlo

Autor: | 22/09/2020

0

Najstarija biološka ćerka Anđeline i Breda Pita, Šajlo, javnosti je posebno interesantna po odlukama, koje samostalno donosi iako ima samo petnaest godina.

Bred je o vaspitanju Šajlo Pit, prvi put progovorio 2008. godine kod Opre Vinfri kada je otkrio kako je zovu muškim imenima, dok se Anđelina o svemu izjasnila tek dve godine kasnije, poručivši da je sve počelo kada je devojčica imala samo 3 godine.

Pročitajte: Odluka Šajlo Pit zadala Anđelini pretežak udarac

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (@shilohnouveljoliepitt) on Nov 21, 2018 at 9:54am PST


– Ona želi da bude dečak, zbog toga smo je šišali kao dečaka. Voli da nosi mušku odeću i misli da je jedna od braće. – Rekla je tada Anđelina koja u potpunosti podržava ćerkinu odluku o promeni pola. Poznato je da je njena ćerka i službeno promenila ime u februaru ove godine i sada se zove Džon. A strani mediji navode kako je sada sve spremno i za operaciju promene pola.

– Džon će na operaciju, ako sve bude išlo po planu, ići sredinom sledeće godine. Veoma se raduje i jedva čeka da postane muškarac. Anđelina je veoma brižna i prolazi kroz sve ove trenutke s njim. – rekao je izvor za američke medije.

Pročitajte: Ko je dobar, a ko loš - Manekenka otkriva kakvi su zaista Bred i Anđelina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (@shilohnouveljoliepitt) on Oct 7, 2019 at 4:02pm PDT


Cela porodica navodno je presrećna jer će se Džonu uskoro ostvariti najveća životna želja, a Bred Pit i Anđelina sukobe su na neko vreme ostavili po strani i podržali svoju ćerku. Ipak, niko od članova porodice, još uvek nije potvrdio navode o operaciji, za koju se Šajlo, prema pisanju stranih medija već neko vreme priprema.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti