Tri jubileja Marije Kilibarde: Četrdeseti rođendan, dve decenije karijere, ali i povod za slavlje na emotivnom planu

Tri jubileja Marije Kilibarde: Četrdeseti rođendan, dve decenije karijere, ali i povod za slavlje na emotivnom planu

Autor: | 22/09/2020

0

Verovatno nije ni slutila da je svoju “ličnu kartu” ispisala u trenutku kad je pre pet godina rekla: “Mislim da umem da udišem mirise, prirodu, solarnu energiju, divne note… Kao da postojim na ovoj planeti da bih uživala. Jedan je život, pa što ga ne bismo provodili što lepše.” S tim osećajem i stavom Marija Kilibarda proslavila je četrdeseti rođendan, u čijoj senci je ostao još jedan važan datum ‒ dve decenije voditeljske karijere. Kad je pitate kako “izlazi na kraj” sa dva jubileja, reći će vam:

‒ Na momente osetim veliki ponos, a ponekad se zapitam da li sam mogla da uradim i ovo ili ono. Dok razmišljam da li sam nešto propustila pomislim na samo jedan svoj dan, na to koliko je sadržajan, pa zaključim da neko toliko proživi za četiri meseca. Tada budem prezadovoljna. Utisci se smenjuju, u zavisnosti od faze u kojoj se nalazim. Kad pokušam da budem potpuno objektivna i sve svedem na jedan osećaj vezan za važne datume, onda je to zadovoljstvo.

Pročitajte: Marija Kilibarda srećna - Ovog puta priča bi mogla da ima hepiend

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Sep 18, 2020 at 11:56am PDT

Marija Kilibarda ljubav kao najlepši rođendanski poklon

Paradoksalno je što svi imaju utisak da vas poznaju i da ste im ortak, a detalje iz vašeg privatnog života zna veoma malo ljudi.

‒ Ne bih baš rekla… Otvoreno pričam o emocijama i veoma intimnim procesima i životnim fazama kroz koje prolazim, ali samo kad procenim da moje iskustvo može nekome da pomogne. Ne govorim o situacijama koje uključuju druga lica iz mog privatnog života, a to se pre svega odnosi na partnerske veze. Tako će biti i ubuduće, jer, ako se moj partner ne bavi javnim poslom, nema razloga da bude izložen očima i ušima javnosti.

Osim dva jubileja, mogli smo u uvodu da pomenemo i pola godine veze sa Branislavom Vučelićem. Hoćemo li u to ime nešto reći ili ćemo samo “kucnuti u drvo”?

‒ Kucaćemo u drvo dva, tri puta po tri puta.

Kad smo pričali u maju, rekli ste da je balkanskim muškarcima uvek bilo lakše sa ženama koje se sporije kreću kroz život, a vaš tempo se ubrzao otkako ste u vezi.

‒ Još mislim isto, a sve je više potvrda da sam u pravu. Važno je da oni koji su nam blizu budu na nas ponosni što smo tako aktivne, produktivne, svestrane i što na raznim frontovima možemo da obavimo mnogo stvari, vrlo kvalitetno. Znam da je pasivnim ljudima teško da to prihvate, što mi je sasvim u redu, baš kao što mi je okej da neko bude različit od mene, pod uslovom da me ne vuče u svoju usporenost, već da me bodri.

Pročitajte: “Hello!” EKSKLUZIVNO saznaje - Marija Kilibarda u vezi sa sinom Milorada Vučelića

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on Jul 2, 2020 at 10:28am PDT


Da li vas Branislav nekad podseti da ste u jednom intervjuu izjavili: “Kad se zaljubim, moj muškarac je na pijedestalu”?

‒ Izgleda da ga nije pročitao, što i nije tako loše. Nije baš dobro kad se muškarci previše opuste, a mi žene smo sklone da im već na samom startu veze obezbedimo ušuškanost.

Kad smo već počeli da se prisećamo vaših izjava, ne smemo propustiti ni onu iz vremena kada niste imali partnera: “Dvoje ljudi mora da prođe kroz niz različitih situacija da bi se pokazali sa svim svojim slabostima, a određene životne okolnosti nas navode da ispoljimo i potisnute osobine.” Da li i sada tako mislite ili verujete da otkrivanje može da ide i prečicom?

‒ Može, a prečica je karantin.

Kada neki par dobro funkcioniše, prijatelji počnu da postavljaju pitanja u stilu kada ćete napraviti sledeći korak. Da li ste im zabranili takve teme?

‒ Odavno. (smeh) Među mojim prijateljicama ima onih koje nemaju decu ili partnere, i to im uopšte ne smeta, ali ima i onih koje pogađa što situacija nije drugačija. No, sve zajedno se borimo protiv nevaspitanih pitanja “kada ćeš”, “zašto još nisi” i sličnih. Oko nas smo napravili balon, koji nas štiti od toga.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 18. septembra.

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica Miloš Nadaždin, Instagram

Slične Vesti